ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεπό και βόλτα στο Άρνεμ

Το πρωινό ρεπό του εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και έκαναν βόλτα στην περιοχή του Άρνεμ. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Ρεπό και βόλτα στο Άρνεμ

Τις τελευταίες τους ημέρες στην Ολλανδία διανύουν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το σημερινό ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» αντί για πρωινή προπόνηση, προτίμησαν να χαλαρώσουν κάνοντας βόλτα στην περιοχή του Άρνεμ, μιας και την Κυριακή (12/07) αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, ενόψει των ματς για το γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...