ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρατηρήσεις από Αναστασίου

Την τελευταία του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός που γυρίζει στη Ελλάδα αύριο το απόγευμα για την τελική ευθεία της προετοιμασίας του. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Παρατηρήσεις από Αναστασίου

Οι «πράσινοι» μετά από επτά ημέρες παρουσίας τους στην Ολλανδία, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα την τελευταία προπόνησή τους και επιστρέφουν αύριο το απόγευμα (20:30) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν και το τελευταίο στάδιο των προπονήσεων πριν τα πρώτα επίσημα ματς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα για τους «πράσινους», συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στο πρέσινγκ και τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει παρατηρήσεις λέγοντας «εάν είχατε συγκέντρωση και αλλάζατε την μπάλα πιο γρήγορα δεν θα μας δημιουργούσε προβλήματα με το πρέσινγκ ο Άγιαξ». Ενώ στο τελευταίο μέρος της, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Κλωναρίδης και Νάνο προπονήθηκαν για μια ακόμα ημέρα ατομικά, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο πραγματοποίησε ο Στιλ. Σε ότι αφορά τον Εσιέν, έβγαλε μόνο το πρώτο μέρος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα γι’ αύριο Κυριακή, είναι και η προγραμματισμένη επιστροφή της ομάδας στη «βάση» της, ώστε να μπει στην τελική ευθεία πριν τα προκριματικά του champions league.

Η αναχώρηση των «πρασίνων» θα γίνει στις 16:25 (τοπική ώρα) και η άφιξή τους στην Ελλάδα προβλέπεται για τις 20:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.