ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η παρουσίαση σε «κλικ»

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε μια νέα συνεργασία για τα επόμενα 3 χρόνια ανάμεσα στην Puma και στους πράσινους.

Η παρουσίαση σε «κλικ»

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν από τους Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα, Σωτήρη Νίνη και η φανέλα του τερματοφύλακα από τον Λουκ Στιλ.

Αρχικά λοιπόν αφού την πρώτη φανέλα αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανέλαβαν ρόλο …μοντέλου. Αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ εμφανίστηκε με την εντός έδρας αγώνων φανέλα (Πράσινη), στη συνέχεια ο Κάρλος Ζέκα φόρεσε την μπλε που είναι για τις εκτός έδρας εμφανίσεις, ο Νίνης την τρίτη(ασπρη) και τέλος ο Λουκ Στιλ παρουσίασε την ενδυμασία των τερματοφυλάκων.

Το κλίμα ήταν πολύ εύθυμο στο Baraonda και μετά το τέλος της παρουσίασης η εκδήλωση συνεχίστηκε με μπουφέ. Γενικότερα το κλίμα ήταν εξαιρετικό και γιορτινό και όλοι ήταν χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε φωτογραφίες:

panathinaikos24.gr-parousiasi fanelas
ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÖÁÍÅËÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
panathinaikos24.gr-parousiasi puma
panathinaikos24.gr-parousiasi
panathinaikos24.gr
panathinaikos_fanela1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.