ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμένει το «Τριφύλλι» στην φανέλα

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στις εμφανίσεις που χρησιμοποιούσαν στην προετοιμασία υπήρχε το σήμα του Παναθηναϊκού με το περίβλημα, στις νέες εμφανίσεις θα υπάρχει το «Τριφύλλι» όπως ήταν και στις περσινές.

Παραμένει το «Τριφύλλι» στην φανέλα

Ο Παναθηναϊκός σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Puma, με την οποία θα συνεργάζονται οι «πράσινοι» για τα επόμενα τρία χρόνια, αποφάσισαν να μην αλλάξουν το «Τριφύλλι» που υπάρχει εδώ και χρόνια στην αριστερή πλευρά της φανέλας.

Βέβαια στην σημερινή παρουσίαση υπάρχει ενδεχόμενο να έχει διατηρηθεί το σήμα των εμφανίσεων των φιλικών αλλά αυτό δεν θα βρίσκεται στην επίσημη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...