ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διευκολύνσεις στα διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να εξοφλήσουν το πόσο που χρειάζεται για τα διαρκείας μέχρι και σε 5 άτοκες δόσεις.

Διευκολύνσεις στα διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως λόγω της οικονομικής κατάστασης και για να διευκολύνει τους φιλάθλους, αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα των πέντε άτοκων δόσεων και στις συναλλαγές μετρητοίς, για όλους όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ή να ανανεώσουν την Κάρτα Διαρκείας τους.

Η διευκόλυνση της πληρωμής με πέντε άτοκες δόσεις θα διαρκέσει από τις 16/7 έως τις 8/8 και αφορά αποκλειστικά τα παλιά και νέα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους παλιούς κατόχους Καρτών Διαρκείας ότι η προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους λήγει το Σάββατο 18 Ιουλίου.»

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.