ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρουσίαση της νέας φανέλας

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την χθεσινή εκδήλωση στο Baraonda και την παρουσίαση της νέας φανέλας για τη σεζόν 2015-2016.

Παρουσίαση της νέας φανέλας

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τη νέα φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015/16 παρουσίασαν χθες ΠΑΕ Παναθηναϊκός και PUMA. Η εκδήλωση, που έγινε σε κέντρο διασκέδασης δίπλα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το ύφος και το ήθος του Συλλόγου αλλά και προσαρμοσμένη στις υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμη η ομάδα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Ιωάννη Αλαφούζου, ενώ την PUMA εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Σαμ Φάϊς. Παράλληλα, το ρόλο των «μοντέλων» έπαιξαν Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Σωτήρης Νίνης και Λουκ Στιλ, που παρουσίασαν τις τέσσερις καινούργιες εμφανίσεις.

Στην εντός έδρας φανέλα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ υπάρχει ένα λευκό τριφύλλι, λευκή λαιμόκοψη και από μια μεγάλη λευκή ρίγα στον κάθε ώμο. Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι ένας συνδυασμός μπλε και σκούρων μπλε ρόμβων, με λευκή λαιμόκοψη και πράσινη ρίγα στα μανίκια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την τρίτη φανέλα, αυτή είναι λευκή με πράσινο τριφύλλι, πράσινη λαιμόκοψη και επίσης πράσινη ρίγα στον ώμο. Τέλος, η εμφάνιση του τερματοφύλακα είναι χρώματος ανθρακί, με λευκό τριφύλλι, καθώς και γκρι και πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ξεκίνησε η λειτουργία της νέας, με ευρεία γκάμα προϊόντων και καταπράσινης μπουτίκ, με το ΠΑΟ Official Store να… κατακλύζεται από φιλάθλους του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν ήδη να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις και ολόκληρη την συλλογή με τον ρουχισμό της ομάδας.»

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.