ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρισβάνης και επίσημα στον Πανιώνιο

Παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο.

Ρισβάνης και επίσημα στον Πανιώνιο

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για την νέα σεζόν και έτσι έμεινε ελεύθερος, για να υπογράψει στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ρισβάνη. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διετούς διάρκειας και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...