ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Να φουντώσει η φωτιά που σιγοκαίει…»

O νέος προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Τεο Λοράντος, μιλάει στο panathinaikos24.gr για τους στόχους της νέας σεζόν, την προσπάθεια για το κάτι παραπάνω και την πινελιά που θέλει να βάλει ο ίδιος.

«Να φουντώσει η φωτιά που σιγοκαίει…»

Μετά την καταπληκτική περσινή χρονιά όπου το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία με την συμμετοχή του σε δύο τελικούς (Πρωταθλήματος-Κυπέλλου), κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία του, πλέον ο πήχης έχει ανέβει για το τμήμα. Η ομάδα πρέπει να χτίσει πάνω στην περσινή πορεία και το δύσκολο αυτό έργο καλείται να το αναλάβει ο Τεό Λοράντος.

O νέος προπονητή της ομάδας, μίλησε στο panathinaikos24.gr για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, την φιλοσοφία του, το όραμά του και το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει την κορυφή.

Πέρασαν 13 χρόνια μετά από τότε που ήσασταν παίκτης του Παναθηναϊκού και τώρα επιστρέψατε ως προπονητής. Ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη σεζόν; 

«Νιώθω ευχάριστα και περίεργα που γυρνάω πάλι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, θεωρώ ότι είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου καθώς  ήμουν εφτά χρόνια προπονητής στην Βουλιαγμένη. Για τους στόχους της ομάδας σίγουρα για το όνομα που έχει ο Παναθηναϊκός,  θέλουμε να πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ πως η περσινή χρονιά για την ομάδα ήταν η καλύτερη που του έχει γίνει, δηλαδή με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός γράφει ιστορία και θα πρέπει να συνεχίσει να γράφει ιστορία και αυτό θα γίνει κάνοντας κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ και αυτό είναι να κατακτήσει έναν εγχώριο τίτλο. Κατά την δική μου άποψη αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Θα γίνει όμως μεγάλη προσπάθεια, αλλά θεωρώ ότι έχει μπει στον σωστό δρόμο και στο άμεσο μέλλον θα είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει αυτό που φαντάζομαι είναι όνειρο των ανθρώπων που έχουν όραμα για τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση και στους φιλάθλους της ομάδας».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν εύκολο το «ναι» στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού;

«Ήταν εύκολο αν μη τι άλλο γιατί όταν έχεις περάσει από αυτή την ομάδα και επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, σαν παίκτης, καταλαβαίνεις πως όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλάζεις σκηνικό με λίγα λόγια. Με αυτό εννοώ πως υπάρχει πίεση από τον κόσμο, αναφορά σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, οπότε θεωρώ για τους παίκτες κυρίως, πως αυτό είναι ένα κίνητρο για να καταλάβουν πως  εξομοιώνονται με άλλα αθλήματα και αθλητές του Παναθηναϊκού, καθώς θα γίνουν δημοφιλείς μετά από μία επιτυχία επί του Ολυμπιακού και θα τους αναγνωρίζει ο κόσμος της ομάδας όπως συμβαίνει με τους αθλητές του ποδοσφαιρικού ή του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου.

Το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε κάνει μόνο δύο ήττες τότε, μία από τον Παναθηναϊκό και μία από την Γιουγκ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είχα πάει να παρακολουθήσω αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οι φίλαθλοι με αναγνώριζαν. Αυτός είναι ο καλός και θεμιτός ανταγωνισμός. Μέσα από αυτόν τον ανταγωνισμό κερδίζουν πολλοί, η αλήθεια είναι αυτή. Κερδίζει το άθλημα, ο Παναθηναϊκός,  δημιουργούνται περισσότερες θέσεις εργασίας για προπονητές για παίκτες. Οπότε αυτός ο θεμιτός ανταγωνισμός και η «κόντρα» που υπάρχει, καλλιεργεί αξίες του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού. Το σημαντικότερο είναι οι παίκτες που θα έρθουν στον Παναθηναϊκό να τιμήσουν πραγματικά την ομάδα και να μην την δουν ως ένα πέρασμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αυτό βέβαια χτίζεται μέσα από επιτυχίες όπως η περσινή πορεία του Παναθηναϊκού, χτίζεται επίσης με τον προπονητή που θα έχει η ομάδα αλλά και την δυναμική της όπως με τους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός όπως π.χ. ο Γιώργος Αφρουδάκης ο οποίος είναι εμβληματική παρουσία όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.  Οπότε έχεις τον Αφρουδάκη, έχεις και τον τελευταίο προπονητή που πήρε πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό και πας για να κάνεις το κάτι παραπάνω από την συμμετοχή σε τελικό.

Όλα αυτά θέλουν υπομονή και επειδή μπορείς να παρεκκλίνεις εύκολα από τον στόχο, καθώς οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει στο να δέχονται κριτική  από τους δημοσιογράφους, αν διαχειριστείς όλα αυτά σε ωριμάζει σαν παίκτη αλλά και ως ομάδα στο σύνολο. Πρέπει να ξέρεις πως όταν θα μπεις στο νερό, ο στόχος είναι να φτάσεις στην κορυφή.  Η κορυφή είναι να φτάσεις παραπάνω από εκεί που έφτασες πέρυσι που ήρθες δεύτερος. Πρέπει οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα αρχής γενομένης από φέτος, να γαλουχηθούν με την ιδέα πως πρέπει στο άμεσο μέλλον, όταν θα φύγουν από την ομάδα,  το ηθικό τους χρέος είναι να έχουν δώσει έναν τίτλο στον Παναθηναϊκό.

Νομίζω πως αυτό είναι το εφαλτήριο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το πώς χτίζεις κάτι και πως το προσεγγίζεις η φιλοσοφία σου με λίγα λόγια. Αν θες να κερδίσεις μια φορά τον Ολυμπιακό, αυτό θα είναι η αρχή, να νικήσεις τον Ολυμπιακό και να δώσεις κίνητρο στον κόσμο της ομάδας ,αυτό όμως δεν μου αρκεί. Η δεύτερη θέση για μένα, δεν είναι κάτι σημαντικό. Αυτό δεν θα είναι μόνο καλό για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την υδατοσφαίριση γιατί θα δημιουργηθεί ανταγωνισμός. Υπάρχει ένα μονοπώλιο το οποίο φαίνεται παντού και αυτό φαίνεται ακόμη και στην εθνική ομάδα κάτι που δεν κάνει καλό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Χωρίς βέβαια να παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως δεν αξίζουν να είναι μέλη της εθνικής οι παίκτες του Ολυμπιακού, σαφώς και αξίζουν. Εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε παίκτες, που θα κληθούν στην εθνική έτσι ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον Ολυμπιακό».

Στις πρώτες σας δηλώσεις κάνατε λόγο για διαπίστωση αλλαγής νοοτροπίας στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, τι εννοούσατε με αυτό;

«Με συνομιλία που είχα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηλία Μιχαλαριά και τον Γιώργο Καρανάσο ο οποίος είναι γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο υπεύθυνος  για το τμήμα του Πόλο, είδα πως καθότι είναι νέοι, έχουν μεγαλύτερη όρεξη για το όραμα που έχουν για τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, να βλέπεις νέους ανθρώπους οι οποίοι αφιερώνουν τον χρόνο τους  για το καλό του Συλλόγου. Σίγουρα το φορτίο τους είναι πολύ βαρύ. Μίλησα για αλλαγή νοοτροπίας εννοώντας πως βλέπουν σφαιρικά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και θέλουν τα τμήματα αυτά να πηγαίνουν καλά. Το σημαντικό για μένα, είναι πως είναι νέοι και έχουν «φρέσκιες» ιδέες, όρεξη, περισσότερη τεχνογνωσία και ειδικότερα στις μέρες μας και στον αθλητισμό γενικότερα είναι τεχνοκράτες. Καλώς ή κακώς ο Παναθηναϊκός είναι μια επιχείρηση. Βλέπω ότι υπάρχει από την διοίκηση και η απαραίτητη όρεξη, το κουράγιο και η δύναμη κυρίως γιατί είναι ψυχοφθόρα διαδικασία να διοικείς τον Ερασιτέχνη και το κάνουν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν όραμα, κάτι που είναι πολύ βασικό.

Το σημαντικό και αναγκαίο, είναι να συνεχιστεί η οικονομική εξυγίανση που γίνεται στον Ερασιτέχνη και έτσι να φτάσουμε κάποια στιγμή σε ένα σημείο να υπάρχει δίλημμα σε έναν παίκτη για το αν θα έρθει στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό και να κλίνει περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνει με πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να γίνει ένα ελκυστικό πακέτο στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Πιστεύω πως η περσινή πορεία σου δίνει την δυνατότητα αυτή και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οπότε πάνω σε αυτό τον τομέα θα βαδίσουμε και ευελπιστώ ότι αν ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο πλάνο, θα έχει επιτυχία και θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται».

Κάνατε λόγο για κορυφή και παραμονή στην κορυφή. Υπάρχει δίψα στους παίκτες για τίτλο;

«Καταρχήν αυτό που αντιλήφθηκα είναι πως  υπάρχει η θέληση στους διοικούντες κάτι που είναι βασικό. Τώρα από εκεί και πέρα εφόσον δεν έχω ενημερώσει ποιοι παίκτες θα έρθουν και δεν έχουν ενημερωθεί ποιοι παίκτες θα φύγουν δεν θέλω να αναφερθώ στους αθλητές . Ο Παναθηναϊκός από μόνος του είναι μια πίεση. Το όνομά του, το brand name του,  λειτουργεί πιεστικά απέναντι στον αθλητή, βέβαια για τον πρωταθλητή δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο πρωταθλητισμός είναι η αντοχή στην πίεση και ακριβώς εκεί βασίζεται  η δική μου προπόνηση. Οι παίκτες πρέπει να είναι δυνατοί στο μυαλό, πρέπει να είναι αθλητές που θα κάνουν πρωταθλητισμό και αυτό είναι κάτι που το φτιάχνεις και το περνάς στον αθλητή από μικρή ηλικία έτσι κάποιες κινήσεις που θα γίνουν είναι σε κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι μικρή σε ηλικία, θα δώσω ιδιαίτερη βάση έτσι ώστε να γαλουχηθούν με την ιδέα αυτή.

Αυτό δεν θα είναι μόνο κάτι που θα έχει διάρκεια αλλά είναι αυτό που θα μεταλαμπαδεύσουν στους επόμενους αθλητές, στην επόμενη γενιά παικτών του Παναθηναϊκού την φιλοσοφία αυτή. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Τις δύσκολες εποχές που περνάμε με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα δεν μπορείς να ζητάς από την οποιαδήποτε διοίκηση, παίκτες. Σίγουρα η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό και όταν θα έρθει η στιγμή ίσως να κάνει το μπαμ θα επενδύσει ακόμα περισσότερο στο Πόλο του Παναθηναϊκού για να κάνει το τμήμα την πορεία που θέλουν όλοι».

Το 2001 μαζί με τον Κώστα Λούδη ήσασταν μέλος της ομάδας που νίκησε τον Ολυμπιακό με 7-6 στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν πιθανότητες την επόμενη σεζόν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον αιώνιο αντίπαλό του;

«Θεωρώ πως αυτό είναι ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων και γενικά βασίζομαι καθαρά πάνω στις δικές μου δυνατότητες και στην προπόνηση που κάνω. Θεωρώ πως αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και λειτουργήσουμε σωστά αγωνιστικά και με την στήριξη του κόσμου αλλά και της διοίκησης κάτι που είναι πολύ σημαντικό το να έχεις μια διοίκηση που στηρίζει το οποιοδήποτε τμήμα της, το οποιοδήποτε άθλημα, η νίκη επί του Ολυμπιακού θα είναι ένας στόχος τον οποίο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Παρόλα αυτά το δικό μου πλάνο βασίζεται σε κάτι που είναι σταθερό δηλαδή πως κάνεις κάτι το οποίο θα κρατήσει. Αυτό που σε κατοχυρώνει στον πρωταθλητισμό δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η διάρκεια. Με την περσινή χρονιά ο Παναθηναϊκός άναψε τη φωτιά που σιγοκαίει και θα έρθει η στιγμή που αυτή η φωτιά θα φουντώσει».

Πέρσι ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με την συμμετοχή του σε δύο τελικούς πλέον ο πήχης έχει ανέβει, τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα την ερχόμενη σεζόν;

«Βασικός στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει την περσινή καλή πορεία, αλλά χωρίς τις βαθμολογικές απώλειες που είχε από κάποιες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα τα οποία πρέπει να εκλείψουν οπωσδήποτε. Δεν πρέπει να χάσει βαθμούς όπως έκανε πέρυσι και τον έφεραν στο αποτέλεσμα να είναι οριακά στην τετράδα. Όλα αυτά είναι θέμα χαρακτήρα και πως χτίζεται ο χαρακτήρας του κάθε αθλητή στην δική μου προπόνηση. Είναι γνωστό πως έχω χαρακτηριστεί «αυταρχικός προπονητής» νομίζω όμως ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο για να πετύχεις και να μην παρεκκλίνεις από τον στόχο, ειδικά όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και απέναντι σε  μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια -με εξαίρεση το νταμπλ που πέτυχα με την Βουλιαγμένη το 2012- τους εγχώριους τίτλους.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός και το χρειάζεται αυτό δηλαδή το να κατακτήσει έναν τίτλο, όπως το χρειάζεται και η υδατοσφαίριση, γιατί το ένα φέρνει το άλλο. Όπως είπα πριν η περσινή χρονιά ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα γιατί μπήκε το σαράκι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά και στον κόσμο του που από ότι είδα στήριξε πάρα πολύ την ομάδα και αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, τους προπονητές αλλά και για την υδατοσφαίριση γενικότερα, είναι πολύ θετικό γιατί παίκτες υψηλού επιπέδου θέλουν να παίζουν σε γεμάτες κερκίδες και όχι με 5-10 άτομα, άρα υπάρχουν ομάδες που προκαλούν το κοινωνικό μέρισμα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει αυτές οι ομάδες να παραμένουν ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση στην κορυφή.

Υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό όπως για παράδειγμα κάποιες παραδοσιακές ομάδες του Πόλο θα κατακτήσουν κάποιον τίτλο και θα χαροποιήσουν διοίκηση, φίλους και συγγενείς. Το να δίνεις όμως χαρά σε εκατομμύρια φιλάθλους και αναφέρομαι σε εκείνους του Παναθηναϊκού, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες  της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός σου δίνει αυτό το παραπάνω κίνητρο σαν μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και με λίγα λόγια αυτό να τους γιγαντώσει και να καλύψει τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει μία ομάδα».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού  στηρίζει την ομάδα όπως και όλα τα υπόλοιπα τμήματα, θα είναι η στήριξη αυτή ένα ισχυρό «όπλο» την επόμενη σεζόν;

«Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδεδειγμένα τις δύσκολες μέρες που περνάμε βρίσκει από το υστέρημα του και ακολουθεί την ομάδα. Το κάνει αυτό και για να ξεσκάσει, αλλά περισσότερο είναι ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα του, δεν το κάνει για να κερδίσει κάτι από αυτό. Οπότε ξαναλέω πως είναι πολύ σημαντικό και χρειάζεται. Όταν χτίζεις μια ομάδα πρέπει να έχεις το τρίπτυχο: διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες,  όπως εγώ έχω μάθει θεωρητικά να δουλεύω μόνο με αυτά τα τρία. Το να έχεις και την προσθήκη όπως των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αν μη τι άλλο σου δίνουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό αυτοπεποίθησης και δύναμης. Το θέμα είναι να μην σε αγχώνει, αλλά να αντλείς δύναμη από αυτό και είναι ευχάριστο που γεμίζει το γήπεδο όταν παίζει η ομάδα».

Στα εφτά χρόνια που περάσατε ως προπονητής στην Βουλιαγμένη  κατακτήσατε το νταμπλ το 2012 και σπάσατε το σερί του Ολυμπιακού. Όσα αποκομίσατε και την προπονητική εμπειρία που διαθέτεται υπάρχει πιθανότητα κατάκτησης τίτλου με τον Παναθηναϊκό;

«Όταν είχα πάει στην Βουλιαγμένη, το σκεπτικό μου το οποίο μοιράστηκα με τους ανθρώπους της ομάδας, ήταν να πάρει το πρωτάθλημα μέσα σε τρία  χρόνια και το κατάφερα την δεύτερη μου χρονιά στον πάγκο της, μετά από ένα διάστημα 14 ετών από το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Μετά από αυτό, η Βουλιαγμένη ξάφνιασε τον ανταγωνιστή της Ολυμπιακό και αυτό τον έκανε να δυναμώσει σε όλους τους τομείς. Η δυναμική της Βουλιαγμένης δεν είναι ομάδα να κατακτά διαδοχικά πρωταθλήματα, το ιδανικό για την ομάδα είναι να κατακτά ένα στα 3 χρόνια, πράγμα δύσκολο. Εκεί όμως υπερτερεί ο Παναθηναϊκός. Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει κάποιον τίτλο όποτε και αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, νομίζω πως ο κόσμος και η διοίκηση της ομάδας και η νοοτροπία της είναι τέτοια, που θα γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και θα έχουν ως στόχο την κορυφή πλέον και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάτι τέτοιο στο επιβάλλει το όνομα του Παναθηναϊκού, η πίεση του κόσμου και μετά από αυτό δεν κοιτάς πίσω, κοιτάς πάνω.

Ευελπιστώ πως αυτή είναι και η φιλοσοφία και των ανθρώπων του Ερασιτέχνη. Εγώ θα καταθέσω όλη μου την τεχνογνωσία που έχω γιατί αυτό μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω πως αν γίνουν τα σωστά βήματα και αν ακολουθήσουμε το πλάνο, νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κατορθώσει κάτι τέτοιο».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σας ως προπονητής;

«Είναι γνωστό στον χώρο της υδατοσφαίρισης, πως είμαι προπονητής της προπόνησης. Έχω μια φιλοσοφία και δεν παρεκκλίνω από αυτή. Πάνω από όλα είναι η δουλειά και το βασικότερο από όλα είναι ότι για να πετύχεις, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός στο μυαλό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχεις εντέχνως μια πίεση στην προπόνηση που θα σε κάνει να πάρεις μια απόφαση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κάτω από την πίεση του κόσμου, του χρονομέτρου, του αποτελέσματος, άρα για να το κάνεις αυτό, πρέπει να είσαι καλά νοητικά εκπαιδευμένος . Μεγάλος παίκτης είναι αυτός που έχει μεγάλη καρδιά».

Ποιο το όραμα σας για την επόμενη σεζόν;

«Ξέρω τι μπορώ να δώσω. Πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά στην ομάδα και κάτι το διαφορετικό.  Ο Κώστας ήταν ένας άξιος αθλητής και πολύ καλός προπονητής. Θα πατήσουμε στην καλή περσινή χρονιά του Παναθηναϊκού και το βασικότερο είναι να έχουμε στήριξη από την διοίκηση. Πιστεύω πως θα έχουμε την στήριξη της διοίκησης και έχοντας αυτό και δημιουργώντας αξιοπιστία στον κόσμο του Παναθηναϊκού.Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ διοίκησης, προπονητών, παικτών και κόσμου και να γίνει έτσι βιώσιμη αυτή η επιτυχία.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα θελήσει πραγματικά ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει την δική του δυναστεία και αυτό καλώς ή κακώς θα γίνει με το να είναι πρώτος.  Ευελπιστώ για όσο διάστημα παραμείνω στον σύλλογο να έχω βάλει τις βάσεις για αυτό τον σκοπό. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις, θα δώσω την τεχνογνωσία που έχω, για να υπάρχει παρακαταθήκη στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πάρω το 200% της ομάδας και αυτό θέλω να το δείξει η ομάδα μέσα στο νερό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...