ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέμερ: «Φανταστική ατμόσφαιρα…»

Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη Λεωφόρο, παρουσιάστηκε ο Γενς Βέμερ, μιλώντας στην «Πράσινη». Στόχος, η πρόκριση απέναντι στην Μπριζ, πρόσθεσε.

Βέμερ: «Φανταστική ατμόσφαιρα…»

Ο Γερμανός μπακ, έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα, στο φιλικό με την Ουντινέζε. Όσον αφορά τα ματς με τη Μπριζ, τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να κάνει τα ίδια λάθη για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Όσα είπε ο Βέμερ στην «Πράσινη»:

Έπαιξες το πρώτο σου παιχνίδι στη Λεωφόρο, πως σου φάνηκε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι στο γήπεδο της ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, αισθάνομαι υπέροχα που το έζησα από μέσα για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο καλό, όχι αυτό που θα θέλαμε. Αυτό που έχουμε, όμως, σαν στόχο είναι να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα, για αυτό δουλεύουμε και θα δουλέψουμε καθημερινά στις προπονήσεις που έρχονται».

Η ομάδα έδειξε πως έχει κάποια αμυντικά προβλήματα, προλαβαίνετε να τα διορθώσετε μέχρι το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Μπριζ;

«Υπάρχουν μερικές ημέρες ακόμα, θα πρέπει να δουλέψουμε και να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τα λάθη, παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί, θα είναι θετικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως προετοιμάζεσαι για αυτά τα κρίσιμα ματς στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League;

«Ανυπομονώ για αυτά τα δυο παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που θα παίξω σε αυτό το επίπεδο, που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League. Αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα, είναι να παίξουμε όπως πρέπει και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και να μεγαλώσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.