ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα με Μπόντο Γκλιμτ και Ικίκε

Η τελευταία Κυριακή πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή εβδομάδα τριών ελληνικών ομάδων, που θα επιδιώξουν να πετύχουν το πρώτο βήμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Δυάδα με Μπόντο Γκλιμτ και Ικίκε

Η τελευταία Κυριακή πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή εβδομάδα τριών ελληνικών ομάδων, που θα επιδιώξουν να πετύχουν το πρώτο βήμα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό που την Τρίτη υποδέχεται την Μπριζ και τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο που αγωνίζονται με την Σπάρτακ Τρνάβας και την ΑΪΚ αντίστοιχα. Μέχρι τότε θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία που έχουν αρχίσει ή βρίσκονται σε εξέλιξη και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα για τις Μεταγραφες 2015.

Παίρνει το τρίποντο η Μπόντο Γκλιμτ

Αρχίζουμε τα προγνωστικά μας με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Μπόντο Γκλιμτ με αντίπαλο την Άαλεσουντ σε απόδοση 2.02. Απίθανα πράγματα κάνει η Μπόντο Γκλιμτ, που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Νορβηγίας! Κέρδισε και τη Μόλντε εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα, με το τελικό 1-2 να είναι απόλυτα δίκαιο και να συνοδεύεται από μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν επίσης τις Βαλερένγκα, Ρόζενμποργκ και Μιοντάλεν! Αυτοί οι μαζεμένοι 12 πόντοι τους έχουν φέρει στην 9η θέση, στο +4 απ’ τη ζώνη των μπαράζ και στο +5 απ’ τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Το μομέντουμ είναι σίγουρα στο πλευρό της Μπόντο Γκλιμτ, σήμερα δείχνει ικανή να επικρατήσει και της Αάλεσουντ, που δεν την τρομάζει.

Δε χάνει η Ικίκε

Μεταφερόμαστε στη Χιλή, από όπου προκύπτει και το δεύτερο δυνατό σημείο για σήμερα. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Ικίκε με αντίπαλο την Ουνιόν Κατόλικα.

Μια διαφορετική σεζόν σε σχέση με την περσινή θέλει η Ικίκε. Έκανε τραγικές πορείες τόσο στο Απερτούρα, όσο και στο Κλαουσούρα, το μόνο θετικό ήταν ότι δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό. Με δεδομένο το σύστημα όμως στη Χιλή (συγκεντρωτική βαθμολογία), αν κάνει και φέτος κακή πορεία, είναι σίγουρο ότι θα μπει σε περιπέτειες. Προπονητής παρέμεινε ο Νέλσον Ακόστα, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει κάτι δικό του. Είναι έμπειρος και έχει την ικανότητα, άπαντες τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη. Σε μεταγραφικό επίπεδο δεν έγινε κάτι που να ξεχώρισε. Ήρθαν οι χρήσιμοι Μπααμόντες (επιθετικός) και Τσάρλες (αμυντικός) από την Καλέρα, όπως επίσης και ο μέσος Μπουσταμάντε, που πέρυσι έπαιξε στον Λεβαδειακό. Πλήγματα οι αποχωρήσεις των Τόρο, Μπαές και Γκόμες. Βελτιωμένες οι τελευταίες δύο εμφανίσεις της Ικίκε στο Κύπελλο, επικράτησε 1-0 των Κομπρελόα και Αντοφαγάστα.

Με το Over 2.5 στο Βέλγιο

Από το πρωτάθλημα του Βελγίου έχουμε κρατήσει το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Σαρλερουά – Μουσκρόν Περουβέλτς σε απόδοση 2.10. Την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος του Βελγίου κατέκτησε την περασμένη σεζόν η Σαρλερουά, η οποία πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία τηρουμένων των αναλογιών. Το συγκρότημα του Φελίτσε Ματσού, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι του 2013, κέρδισε την έξοδό του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στον οποίο αντιμετώπισε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Με δύο νίκες (5-1 εντός και 4-1 εκτός έδρας) πήρε εύκολα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ζόρια Λουχάνσκ, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο Βέλγιο την Πέμπτη (30/7). Δεν ήταν ιδιαίτερα κινητική στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Σαρλερουά, από την οποία αποχώρησαν ως ελεύθεροι δύο ποδοσφαιριστές.

Πληρώνει το Χ2 της Οντένσε

Από τη Δανία έρχεται το επόμενο προγνωστικό μας και προκύπτει από τον αγώνα Μπρόντμπι – Οντένσε, όπου θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η Οντένσε η οποία συνέτριψε με 3-0 εντός έδρας τη Χόμπρο σ’ ένα επιθετικό «κρεσέντο» για τόσο πρώιμο στάδιο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δημιούργησε φάσεις και πέτυχε τα δύο τέρματα. Μέλημά της είναι μία πολύ καλύτερη πορεία απ’ την περσινή όπου έμεινε εκτός Ευρώπης τερματίζοντας στην ένατη θέση και εκεί που «πονούσε», δηλαδή στην επίθεση, με βάση το πρώτο της παιχνίδι φαίνεται να έχει διορθωθεί, αν και ακόμα είναι υπερβολικά νωρίς. Στην αναμέτρηση με την Μπρόντμπι, πολύ δύσκολα θα παίξει ο Ντέσλερ ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα.

Μπορεί να φύγει αλώβητη η Ουνιόν Μαρ ντε Πλάτα

Από τη Β’ Αργεντινής έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Ουνιόν Μαρ ντε Πλάτα κόντρα στη Γιουβεντούδ Ουνίδα σε απόδοση 1.90. Η Μαρ ντελ Πλάτα έχει συλλέξει τους 12 από τους 29 βαθμούς της στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Στο 3-4-1 είναι το σερί της σε αυτό το χρονικό διάστημα και θα παραταχθεί σήμερα με σκοπό τη… ζημιά. Στο 1-2-1 το σερί στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Να τονιστεί, τέλος, ότι τα 7/8 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν συνδυαστεί με το Under 2,5.

Στηρίζουμε την Ουάσινγκτον στον «Άσσο»

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με τον «Άσσο» της Ουάσινγκτον κόντρα στη Φιλαδέλφεια σε απόδοση 2.10. Όλα άσχημα έχουν πάει στην Ουάσινγκτον μέσα στον Ιούλιο όπου έμεινε εκτός συνέχειας στο κύπελλο και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας απ’ τη Σιατλ και με 2-1 πάλι εκτός απ’ την Ντάλας. Η διαφορά που είχε «χτίσει» απ’ τις διώκτριές της έχει μειωθεί και μπορεί να είναι ακόμα στην πρώτη θέση της Ανατολής, όμως πλέον είναι στο +4 απ’ την Κολόμπους και στο +6 απ’ τους Ρεντ Μπουλς που έχουν και τρία ματς λιγότερα. Στα μεταγραφικά απέκτησε τον επιθετικό Σαμπόριο απ’ τη Σολτ Λέικ και έδωσε ως αντάλλαγμα τον αρκετά νεότερο Λουίς Σίλβα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE