ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέμερ: «Τέλειο το 2-0…»

Το 2-0 επί της Μπριζ, θα ήταν το τέλειο σκορ, σύμφωνα με τον Γενς Βέμερ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως ακόμα η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη. Το μηδέν στην άμυνα, είναι το «κλειδί», τόνισε.

Βέμερ: «Τέλειο το 2-0…»

Ο ακραίος μπακ του «τριφυλλιού» μίλησε στην εφημερίδα «Real News», για το επικείμενο ματς με τους Βέλγους στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News ο Βέμερ: Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Για μένα όλα θα ήταν καινούργια εδώ ούτως ή άλλως, αλλά είναι αλήθεια πως σ’ αυτήν την αμυντική γραμμή χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν τον έχουμε, όμως γι’ αυτό στο ματς με τη Μπριζ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη ουσιαστικά περίοδος προετοιμασίας, είμαστε ένα συγκροτημένο σύνολο, μα χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες».

Για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου: «Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι πολύ κοντά οι κερκίδες, ακούς τα πάντα! Καλό είναι αυτό γιατί νιώθει την πίεση ο αντίπαλος. Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαστε μόνο εμείς με τη Μπριζ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να σκοράρουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα ήταν τέλειο το 2-0, αλλά ο βασικός μας στόχος θα είναι να μη δεχθούμε γκολ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Θα είναι σπουδαίο για όλους μας να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μία πρόκριση. Είμαστε μια καλή ομάδα, βρήκα καταπληκτικά παιδιά στον Παναθηναϊκό, πολύ καλούς παίκτες και ατμόσφαιρα οικογένειας. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα φέτος, αλλά αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.