ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Κάναμε μόνο τη μισή δουλειά»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κλάμπ Μπριζ, ο Τάσος Λαγός μιλώντας στο Panathinaikos24.gr. «Θα πάμε στο Βέλγιο με σκοπό να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στην έδρα μας», το σχόλιο του νεαρού μέσου.

Λαγός: «Κάναμε μόνο τη μισή δουλειά»

Ο Τάσος Λαγός ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, χαρακτήρισε σπουδαίο το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δοθεί και συνέχεια την άλλη εβδομάδα στη ρεβάνς του Βελγίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τις συνθήκες που ήρθε η δύσκολη νίκη επί της Μπριζ: «Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια την άλλη βδομάδα στο Βέλγιο και αν όλα πάνε καλά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλουμε, τότε θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, όπως στο β’ ημίχρονο για έρθει η πρόκριση».

Για την δική του απόδοση: «Δεν ήταν μόνο η δική μου απόδοση καλή, καθώς νομίζω πως όλοι οι συμπαίκτες μου, έδωσαν ότι είχαν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά στην επανάληψη και με το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαμε, δώσαμε όλοι το κάτι παραπάνω για να έρθει το αποτέλεσμα που είδαμε. Όλοι προσπαθούσαμε για τον άλλο, όλοι τρέχαμε παραπάνω, αν ήταν κάποιος κουρασμένος, κάναμε τις αλληλοκαλύψεις που χρειάστηκε και έτσι κερδίσαμε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νομίζω πως αυτό είναι που επιθυμεί και όλος ο κόσμος, να έχουμε μια ομάδα στο γήπεδο που να τρέχει και να δουλεύει στο 100% των δυνατοτήτων της και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο, αλλά μόνο τον κακό μας εαυτό».

Για τη φάση της αποβολής του Σάντσεθ και πως κρίνει την απόφαση: «Θεωρώ πως είναι αρκετά υπερβολική, όλοι είδαμε πως ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Ήταν ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον συμπαίκτη μου, αλλά η απόφαση του διαιτητή ήταν υπερβολική».

Για τη ρεβάνς του Βελγίου: «Κάναμε μόνο το 50% της δουλειάς που μας έχει ανατεθεί. Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδατε και είδαμε όλοι. Πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα, άσχετα αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για μας και το σκορ αρκετά πονηρό.

Έχουμε δει αντίστοιχα αποτελέσματα στο παρελθόν που η ομάδα δεν τα διαχειρίστηκε σωστά και είχαμε προβλήματα. Όμως τώρα πρέπει το αγωνιστικό μας προφίλ, να είναι από το πρώτο λεπτό προσηλωμένο στη νίκη και την πρόκριση. Από κει και πέρα όλα γίνονται.

Μπορεί η Μπριζ να έχει πιο πολλά επίσημα ματς στα πόδια της, όμως εμείς θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που λίγο έλειψε να στοιχίσουν στην έδρα μας. Δεν έδειξε πιο έτοιμη από εμάς και αυτό το είδατε και όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Υπήρξε πίεση, αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Πρέπει να σταθούμε με αξιώσεις και να μην της επιτρέψουμε να κάνει φάσεις, όπως στο πρώτο ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.