ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πρόταση μομφής κατά Μποροβήλου!

Τεράστιο ηθικό (αλλά όχι και νομικό) ζήτημα προκύπτει για τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό.

Πρόταση μομφής κατά Μποροβήλου!

Πρόταση μομφής σε βάρος του προέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου θα καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, έχοντας στο πλευρό της τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή, καθώς και άλλες ΠΑΕ που λέγεται ότι θα συνταχθούν μαζί τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τόσο ο Γιώργος Μποροβήλος, όσο και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Δημήτρης Τζελέπης, παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών να δικαστούν για «δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος από κοινού και κατά συρροή», καθώς και για «συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE