ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπενθύμιση για τα διαρκείας

Ανακοίνωση-υπενθύμιση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για όσους θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Υπενθύμιση για τα διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως η Παρασκευή (31/7) είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περσινής αγωνιστικής περιόδου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2015-2016 απολαμβάνοντας την έκπτωση του 10%.

Οι ήδη μειωμένες τιμές των καρτών δεν έχουν καμία διαφοροποίηση παρά την αύξηση του Φ.Π.Α. από 13% σε 23% στα εισιτήρια αγώνων, καθώς αυτή απορροφήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως ένδειξη σεβασμού προς τους πιστούς της φιλάθλους. Γιατί μην ξεχνάς πως ο Πολυτιμότερος Παναθηναϊκός είσαι εσύ!

Από το Σάββατο (1/8) θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας τόσο για τους παλαιούς κατόχους που επιθυμούν την ανανέωση της θέσης τους, όσο και για τους νέους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σημεία πώλησης των καρτών διαρκείας είναι τα εξής:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...