ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Γιαννακόπουλο και «κομμένους»

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού, με τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Νίκο Γιαννακόπουλο αλλά και τους «κομμένους».

Με Γιαννακόπουλο και «κομμένους»

Την τελευταία του προπόνηση πριν το φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/08, 19:30 κεκλεισμένων των θυρών για φιλάθλους και εκπροσώπους του Τύπου), πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό κόντρα στον κυπριακό σύλλογο, αφήνοντας εκτός αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την πράσινη φανέλα αναμένεται να γράψει (έστω και ανεπίσημα) ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Στα αξιοσημείωτα της πράσινης αποστολής, είναι η παρουσία των ποδοσφαιριστών, που έχουν «κοπεί» από το φετινό ρόστερ.

Στα της προπόνησης τώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με προπόνηση ανά θέση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Αναγνωστόπουλος έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου: Στιλ, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Αγγελόπουλος Βασίλης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...