ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωταθλητή μέσω πλέι οφ προτείνει ο ΠΑΟ!

Να προκύπτει ο πρωταθλητής από τα πλέι οφ, να θεσμοθετηθούν διαδικασίες για τους παρατηρητές, αλλά και να υπάρξει εναρμονισμός της προκήρυξης στις διατάξεις περί περιορισμού στον αριθμό ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάθε ομάδας, είναι μερικές από τις προτάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λίγκα.

Πρωταθλητή μέσω πλέι οφ προτείνει ο ΠΑΟ!

Οι προτάσεις της ΠΑΕ κινούνται προς την κατεύθυνση της αύξησης του ενδιαφέροντος του πρωταθλήματος (ο πρωταθλητής θα “βγαίνει” από τα πλέι οφ), της αναβάθμισης του προϊόντος (μέσω και της προβολής από τη Nova περισσότερων αγώνων υψηλής σημασίας, που θα μπορούσε να αποτελέσει και μία ενδιαφέρουσα βάση συζήτησης για την αναπροσαρμογή του ανταλλάγματος) όσο και της διαφάνειας.

Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού στη Super League, ενόψει της επόμενης συνεδρίασης

–  Διεξαγωγή Play-Offs με συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 1-4) μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών). Ένας όμιλος τεσσάρων ομάδων, με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, αρχίζοντας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου διαιρώντας δια του δύο.

– Διεξαγωγή Play-Out με συμμετοχή των τεσσάρων τελευταίων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 13-16) μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών). Ένας όμιλος τεσσάρων ομάδων, με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, αρχίζοντας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου διαιρώντας δια του δύο.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Θεσμοθέτηση διαδικασιών σχετικά με τους παρατηρητές αγώνων. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο γύρω από το οποίο κινείται η Super League σχετικά με τους παρατηρητές. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί επιτακτική ανάγκη την άμεση θεσμοθέτηση και εφαρμογή ενός πλαισίου και προτείνει ένα σχέδιο κανονισμού, θέτοντας το ως βάση συζήτησης εντός του Συνεταιρισμού με αίτημα ψήφισής του πριν από την έναρξη της επικείμενης νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

– Εναρμονισμός της προκήρυξης στις διατάξεις περί περιορισμού στον αριθμό ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάθε ομάδας (πρώτος χρόνος μέχρι 27 παίκτες άνω των 21 ετών και όσους θέλει στις μικρότερες ηλικίες, δεύτερος έως 26 και τρίτος μέχρι 25), επί τη βάσει της πρότασης που ήδη έχει υποβάλει η ΠΑΕ στη Super League στις 13.07 και συζητήθηκε σε επιτροπή του Συνεταιρισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...