ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μετάλλιο η Κουβέλη στο Καζάν!

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η Βίκυ Κουβέλη, στα 3000 μέτρα ανοικτής θαλάσσης στην κατηγορία μάστερς.

Μετάλλιο η Κουβέλη στο Καζάν!

Μια σπουδαία διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα αλλά και το τριφύλλι ήρθε την Παρασκευή το πρωί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.

Στα 3.000μ ανοιχτής θάλασσας κατηγορίας Μάστερς η Βίκυ Κουβέλη πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της (ηλικίας 45-49) και 5η συνολικά, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη μεγαλύτερη φετινή κολυμβητική διοργάνωση.

Επόμενος σταθμός για την Βίκυ Κουβέλη είναι τα 800μ στις 10 Αυγούστου και τα 400μ στις 16 Αυγούστου στην πισίνα του Aquatic Palace.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.