ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟ»

Στα χρόνια του, ο Παναθηναϊκός είχε μετατρέψει τη νίκη σε καθημερινή συνήθεια και αυτό πρέπει να γίνει και φέτος, ανέφερε ο Σάνι Μπετσίροβιτς, σε συνέντευξη του στην «Πράσινη». «Να επαναφέρουμε τη νοοτροπία του νικητή», λέει χαρακτηριστικά.

«Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟ»

Ένας από τους πιο αγαπητούς της «πράσινης» εξέδρας, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού από φέτος. Ο Σλοβένος άσος αφού ανέφερε, πως τα δύο χρόνια που πέρασε στο «τριφύλλι», ήταν τα καλύτερα της ζωής του, τόνισε πως ο σύλλογος, πρέπει να κάνει τη νίκη… καθημερινή συνήθεια, όπως τότε.

Όσα είπε στην «Πράσινη» ο Σάνι Μπετσίροβιτς:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που και πάλι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο ΟΑΚΑ και να πιάσω δουλειά. Χωρίς υπερβολή, τα δύο χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Μακάρι να ζήσω με την ομάδα ανάλογες στιγμές με εκείνη τη φανταστική διετία».

Για την ενασχόλησή του με την προπονητική: «Πάντα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την προπονητική. Δούλεψα τρία χρόνια στο πλευρό του πατέρα μου στην εθνική Σλοβενίας και κατάφερα να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Αυτό θέλω να κάνω και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Να γίνω κι εγώ καλύτερος, αλλά και να προσφέρω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Και σίγουρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου η σκέψη να μπορέσω να γίνω κι εγώ κάποια μέρα πρώτος προπονητής».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς είναι μια τεράστια προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ. Έχουμε συνεργαστεί, γιατί τον είχα προπονητή κι αυτό βοηθά στο να ξέρω τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του. Τις τελευταίες μέρες η εθνική Σερβίας βρέθηκε στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να αναλύσουμε πολλά πράγματα. Είμαι ευτυχώς που θα δουλέψω και θα μάθω πολλά δίπλα του. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του, είναι κοντά στους παίκτες, έχει μάθει να τους ακούει και να τους κάνει καλύτερους».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει αγώνες και τίτλους, αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα διασκεδάζει το μπάσκετ που παίζει, όπως κάναμε τότε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να την επαναφέρουμε άμεσα. Πρέπει η νίκη να γίνει η καθημερινή συνήθεια της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...