ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη»

Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μπακού, τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Αναστασίου: «Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι, ώστε ο Παναθηναϊκός να φύγει με την νίκη, ενώ παράλληλα σχολιάζοντας το κλίμα που θα υπάρχει, τόνισε πως αυτά δεν επηρεάζουν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπορεί η Καμπάλα να μην είναι κάποιο σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, όμως είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης».

Για το κλίμα που υπάρχει: «Αυτά δεν μπορούν να μας επηρεάσουν εμάς, αφού εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Εμείς σε κάθε περίπτωση πηγαίνουμε για τη νίκη και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...