ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Απόλυτα προετοιμασμένοι» (video)

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Καμπάλα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Μαρινάκης. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Μαρινάκης: «Απόλυτα προετοιμασμένοι» (video)

Έχετε ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Μπριζ;

«Πιστεύω το έχουμε ξεπεράσει. Ήταν μια άτυχη και δύσκολη στιγμή και κοιτώντας αρχικά το πρώτο ματς και πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι το έχουμε ξεπεράσει και πρέπει να το δείξουμε».

Από όσα έχετε παρακολουθήσει ποια είναι η εικόνα που έχετε για την Καμπάλα;

«Είναι μια καλή ομάδα γι’ αυτό και έχει περάσει τρεις φάσεις και έφτασε μέχρι εδώ. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα και θα δώσουμε το 100%».

Πόσο σας επηρεάζει η του απουσία Εσιέν;

«Θα ήταν καλό να ήταν μαζί μας, αλλά έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε ένα δυνατό και εξίσου καλό σύνολο για να μην επηρεαζόμαστε από καμία απουσία».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις του Νίκου Μαρινάκη στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Καμπάλα… https://panathinaikos24.gr/

Posted by Panathinaikos24.gr on Wednesday, August 19, 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.