ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Backcell Arena κάτι που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Backcell Arena. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν κενά στο χορτάρι αλλά και μπαλώματα σε αρκετά σημεία του γηπέδου.

Πέρα από αυτό δεξιά και αριστερά από τα τέρματα υπάρχουν ντουβάρια ενώ οι γραμμές είναι πολύ κοντά σ’ αυτά. Είναι φανερό λοιπόν ότι σε περίπτωση που γίνει κάποιο τάκλιν το ενδεχόμενο τραυματισμού είναι πολύ πιθανό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έχουν αναφέρει αυτό στην Uefa αλλά και στους ανθρώπους της Γκαμπάλα. Η λύση που βρέθηκε για την αποφυγή τραυματισμών ήταν η τοποθέτηση αφρολεξ.

Η κατάσταση αυτή όχι μόνο θα δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό στο να εφαρμόσει το τρόπο παιχνιδιού του αλλά υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος για τραυματισμό. Στην παρούσα φάση ειδικά είναι κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται καν στον Παναθηναϊκό, μιας και σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.