ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ξέρει τι κάνει ο Γιάννης, αλλά πρέπει να μάθουν κι οι ποδοσφαιριστές»!

Η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα σήκωσε θύελλα σχολίων για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του. Τι λέει για όλα αυτά ο πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας, Τότης Φυλακούρης; «Πρέπει να γελάσει το χειλάκι μας» και άλλες ατάκες που θα συζητηθούν, σε μια απολαυστική συνέντευξη με πολλά μηνύματα στο SDNA!

«Ξέρει τι κάνει ο Γιάννης, αλλά πρέπει να μάθουν κι οι ποδοσφαιριστές»!

Με αφορμή την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με την Καμπάλα, το SDNA επικοινώνησε με τον αγαπημένο της πράσινης εξέδρας, Τότη Φυλακούρη, ο οποίος χτύπησε καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές και ύψωσε ασπίδα στον προπονητή. Διαβάστε τι είπε ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής των πρασίνων, για τον Αναστασίου, τον κόσμο της ομάδας, τους Εσιέν και Αμπέντ, τη συνέχεια της σεζόν αλλά και το πώς πρέπει να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας…

Διαβάστε τη συνέντευξη στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...