ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμμετείχε στην προπόνηση ο Βέμερ

Κανονικά συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση ο Γενς Βέμερ αποφεύγοντας βέβαια την επαφή με τους συμπαίκτες του.

Συμμετείχε στην προπόνηση ο Βέμερ

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια πάσες και στο τέλος παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Κλωναρίδης και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Λουντ μετά από τον τραυματισμό του στα πλευρά ,στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα, βρίσκεται ακόμα στο Μπακού όπου παρακολουθείτε.

Σχετικά με τον Βέμερ, όπως είναι γνωστό, στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα απέκτησε ένα ρωγμώδες κάταγμα στην μύτη. Η συμμετοχή του στην σημερινή προπόνηση είναι ένα καλό νέο αλλά το αν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα είναι άγνωστο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντικό βέβαια είναι και το γεγονός ότι κανονικά συμμετείχε ,για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Μίκαελ Εσιέν στην προπόνηση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 2:30 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.