ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Νιώθω μέλος της πράσινης οικογένειας»

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, θεωρεί τιμή του την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ απαντώντας για την αποδοχή της πρότασης που του έγινε, για να γυρίσει, είπε απλά: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά».

«Νιώθω μέλος της πράσινης οικογένειας»

Ένα από το αγαπημένα παιδιά της «πράσινης εξέδρας» και όχι μόνο, ο «Σάνι-μποι», βρέθηκε και πάλι σε γνωστά λημέρια, αφού φόρεσε τα πράσινα του… πάγκου αυτή τη φορά, όντας μέλος του τεχνικού τιμ του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Κατευθυνόμενος προς του δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του, είχε ένθερμο εναγκαλισμό με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τους δύο παλιόφιλους να κάνουν πλάκα.

Όσα είπε ο Σάνι Μπετσίροβιτς:

Μια καινούργια αρχή για σένα:

«Είναι ένας νέος ρόλος για μένα, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Όταν ο κόουτς Τζόρτζεβιτς με ρώτησε πως θα μου φαινόταν η ιδέα να έρθω εδώ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είναι τιμή για μένα να είμαι ξανά εδώ στον Παναθηναϊκό, νιώθω μέλος της πράσινης οικογένειας και όπως είπα, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ και ελπίζουμε να βγάλουμε αυτόν τον ενθουσιασμό και στο παρκέ».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 3.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι περιμένεις γι’ αυτόν τον χρόνο που έρχεται:

«Περιμένω πολλά πράγματα. Όλοι εδώ γνωρίζουν πως πρέπει να παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε αυτή την ιδέα και αυτό το πάθος στους παίκτες».

Είσαι από τους πιο κατάλληλους γι’ αυτό…

«Σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Ήμουν μέλος μιας χρυσής ομάδας, σε μια τρομερή εποχή για το κλαμπ και αυτό είναι η δουλειά μου, να πω στα παιδιά τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις στο τέλος. Ελπίζω να καταφέρω να μεταλαμπαδεύσω στους παίκτες τι σημαίνει να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Τι σημαίνει να θυσιάζεσαι για τον σκοπό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.