ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα παίζουμε σκληρά…»

Σκληρό παιχνίδι, χωρίς… πλάκα, θα περιμένουμε να δούμε από τον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ.

«Θα παίζουμε σκληρά…»

Ο Μπιέντοφ σε δηλώσεις του στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού, που θα επιδιώξει να παίξει η ομάδα, αλλά και στους «χρυσούς», Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη και Διαμαντάκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ:

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα λόγω της απουσίας σας αλλά και του Τζόρτζεβιτς, λόγω του Ευρωμπάσκετ:

«Νομίζω όλα θα πάνε καλά. Και ο Σάσα και εγώ θα ενημερωνόμαστε, ο κόουτς Μίνιτς και ο Σάνι (σσ Μπετσίροβιτς) θα είναι εδώ, ειδικά ο κ. Μίνιτς ο οποίος ήταν ένα μήνα μαζί μας στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας, γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και πως θέλουμε να παίζουμε, πώς να δημιουργούμε παιχνίδι. Νομίζω δεν θα είναι πρόβλημα. ΘΑ είμαστε σε συνεχή επαφή, με κάθε τρόπο και μέσο».

Πως θέλετε να παίξει η ομάδα:

«Θέλουμε να παίξουμε σκληρά. Με σκληρή άμυνα, θέλουμε να βρίσκουμε εύκολα καλάθια. Δεν θα παίζουμε για πλάκα. Αυτό είναι σίγουρο. Έτσι θέλουμε να παίζουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους νέους παίκτες και αν θέλουν να βασιστούν σε αυτούς στο μέλλον:

«Σίγουρα. Παρακολουθήσαμε όλα τα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ, τους είδαμε να παίζουν, τους γνωρίζουμε, τους μιλήσαμε. Το αποτέλεσμα είναι ένα πράγμα, το να μεγαλώσεις ένα παιδί (σσ μπασκετικά) είναι άλλο πράγμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...