ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε η μήνυση Μαρινάκη κατά Αλαφούζου, Θωμαΐδη

Απορρίφθηκε η μήνυση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία είχε καταθέσει εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου και του δημοσιογράφου, Κυριακού Θωμαΐδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και ηθική αυτουργία.

Απορρίφθηκε η μήνυση Μαρινάκη κατά Αλαφούζου, Θωμαΐδη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταθέσει μήνυση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Δίκη της Δευτ»ρας”, μετά από δηλώσεις καλεσμένου της εκπομπής προς το πρόσωπό του (Στηβ Κακέτσης).

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλας Πασχάλης απέρριψε τη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εν συνεχεία κατέθεσε έφεση στην Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά.

Ωστόσο και η Εισαγγελίας Εφετών, εξέδωσε απορριπτική απόφαση, με την υπόθεση να καταλήγει στο αρχείο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε την αρχική τοποθέτηση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, κ. Πασχάλη:

«Ο εγκαλούμενος Θωμαΐδης σε ουδέν προσβλητικό σχόλιο ή υπαινιγμό προέβη σε βάρος του εγκαλούντος Ευαγγέλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης εκπομπής “Η ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ”, ενώ ούτε ο εγκαλών δηλώνει ότι ο εγκαλούμενος Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε οποιαδήποτε συκοφαντική ή εξυβριστική δήλωση εις βάρος του.

Αντίθετα, ο εγκαλούμενος κατέκρινε στην ως άνω εκπομπή την οποία παρουσίαζε, τον Ευστράτιο Κακέτση αναφέροντας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Κακέτσης ότι τούτο είναι πολύ βαρύ και ότι η εκπομπή δεν υιοθετεί τέτοιους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση. Τούτο το επανέλαβε δύο φορές στην εκπομπή.

Εξάλλου, επειδή δεν υφίσταται απλή ή άμεση συνέργεια στο πρόσωπο του εγκαλουμένου Κυριάκου Θωμαΐδη, κατά τα ανωτέρα εκτεθέντα δεν υφίσταται ηθική αυτουργία του εγκαλουμένου Ιωάννη Αλαφούζου στην πράξη αυτή. Η υπό κρίση προσφυγή να απορριφθεί κατ’ ουσίαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...