ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Η «πρώτη» του βόλεϊ ανδρών

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, παρουσία της διοίκησης του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη.

Η «πρώτη» του βόλεϊ ανδρών

Οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν, αφού η πρώτη αυτή συγκέντρωση είχε πρωτίστως, ρόλο γνωριμίας, αλλά από αύριο σηκώνουν… μανίκια για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Άπαντες παρόντες στο πρώτο συγκεντρωτικό ραντεβού της ομάδας βόλεϊ αντρών στην Κυψέλη.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… προπονητικό επιτελείο, παλιοί παίκτες αλλά και νέοι ήταν συνεπείς στην πρώτη συγκέντρωση που ήταν περισσότερο γνωριμίας και κατευθύνσεων σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει από την Τρίτη (25/8).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρουσία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά και της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε η πρώτη γνωριμία με την ατμόσφαιρα να παραμένει οικογενειακή και τους «παλιούς» να βάζουν αμέσως στο κλίμα τους νέους «πράσινους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Η. Μιχαλαριάς καλωσόρισε τους παίκτες μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση (κ.κ Καρανάσο, Λαδουκάκη, Κάσσαρη, Σπύρου, Γεωργακέλλο, Λάζο) και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Από αύριο οι «πράσινοι» σηκώνουν μανίκια ενώ στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται φέτος και ο personal trainer Βαγγέλης Πολυμερόπουλος που θα βοηθήσει στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών.

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι: Πανταλέων, Μπέλος, Πολυχρονιάδης, Μπούρας, Σάμαντας, Παπαδόπουλος, Σιμεούνοφ, Μαρούλης, Κανέλλος, Ρούσης, Ρεζκ, Σούρδι, Αγγέλης.

Το τεχνικό επιτελείο: Ανδρεόπουλος (προπονητής), Καραμαρούδης (προπονητής β’), Μαρκάκης (προπονητής/στατιστικολόγος), Σταφυλοπάτης (φυσικοθεραπευτής), Διακόσιας (γιατρός), Πολυμερόπουλος (γυμναστής)

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκαν οι «πράσινοι» από τον πρώην διεθνή ακραίο του Τριφυλλιού, Θανάση Πρωτοψάλτη, ο οποίος πέρασε να χαιρετίσει τους παλιούς του συμπαίκτες λίγο πριν αναχωρήσει για την νέα πρόκληση της καριέρας του στη γαλλική Ναρμπόν. 

Απομένουν οι ανακοινώσεις για δυο ακόμη ξένους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.