ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αυτός είναι ο νέος «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ανέλαβε υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων στην ΕΠΟ, και μας απάλλαξε μια για πάντα από Πετρόπουλο-Καρρά… Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνον.

Αυτός είναι ο νέος «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ

Μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπιστεί η είδηση ότι στη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, οι Ενώσεις εξέλεξαν τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ως υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων, ή αλλιώς ως «ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» όπως έχουμε συνηθίσει να τον αποκαλούμε.

Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι εν ενεργεία Εισαγγελέας Πρωτοδικών με έδρα την Εισαγγελία Αθηνών, ενώ από τον περασμένο Οκτώβρη (όταν και αντικατέστησε τους Χάρη Λακαφώση και Αριστείδη Κορέα) κατέχει και τη θέση του αθλητικού εισαγγελέα, δηλαδή είναι αρμόδιος και για τα ποινικά αδικήματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Τις ιδιότητες του αυτές, δεν θα τις απολέσει τώρα που ανέλαβε και «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» στην ΕΠΟ, με την οποία θα έχει πλέον έμμισθη σχέση. Η δουλειά του θα είναι να ασκεί πειθαρχικές διώξεις σε ΠΑΕ και πρόσωπα, για περιπτώσεις σοβαρών επεισοδίων ή δυσφήμισης του αθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ