ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Έξι κίτρινες με… 60% κατοχή

Η Καλλονή «έριχνε» ξύλο και στο τέλος τις κάρτες τις έπαιρναν οι παίκτες του Αναστασίου. Ας… προετοιμαστούν ψυχικά για αυτά που θα αντιμετωπίσουν στην «αφιλόξενη» Νέα Σμύρνη. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Έξι κίτρινες με… 60% κατοχή

Γελάσαμε με τα πρωτοσέλιδα των Μέσων που εκφράζουν τον Ολυμπιακό και σήμερα παραπονιούνται για τη μη αποβολή του Μπεργκ. Όντως ο Σουηδός «ξέφυγε» στη φάση με τον Μάρκοβιτς ρίχνοντας αγκωνιά στον αντίπαλό του, αλλά αν ο ρέφερι πήγαινε αυστηρά με το γράμμα του νόμου τότε η Καλλονή θα τέλειωνε το παιχνίδι εντελώς «μαδημένη» από παίκτες.

Οι Μυτιληνιοί βαρούσαν, στο 13′ ο Καλτσάς λίγο έλειψε να κόψει το πόδι του Μπεργκ, στο 39′ ο Γιουκαρής βρήκε τον Σάντσεθ παίρνοντας τα πόδια του Ίβηρα που μόρφαζε από τους πόνους ξαπλωμένος στο χορτάρι, στο 42′ ο Ελλακόπουλος έσκασε γονατιά στα πλευρά του Λαγού που «τρελάθηκε» βλέποντας τον ρέφερι να του δείχνει κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75′ ο Μάρκοβιτς σε εναέρια μονομαχία του με τον 29χρονο τέως μπακ της Μάλαγα έριξε αγκωνιά στο λαιμό του αντιπάλου του.

Παρόλα αυτά το τέλος του ματς βρήκε τους οικοδεσπότες να έχουν δύο κίτρινες κάρτες, έναντι (μόλις) τριών των αντιπάλων τους! Άρχισαν τα ίδια προφανώς! Έξι κίτρινες κάρτες έχει ήδη μαζέψει ο Παναθηναϊκός έχοντας κατά μ.ο 60% κατοχή στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Καλλονή.

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ