ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Οι πράσινες μεταγραφές στη ζυγαριά

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε δίχως να υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό, που κράτησε όλους τους παίκτες του λεγόμενου κορμού και περιμένει ουσιαστική βοήθεια από τα εννέα φετινά του αποκτήματα. Το sdna καταγράφει τα δεδομένα, τα βάζει στη ζυγαριά και σας παρουσιάζει τη λογική της απόκτησής τους και τις αρχικές εντυπώσεις.

Οι πράσινες μεταγραφές στη ζυγαριά

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κοτσόλης βαδίζει στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, οι προερχόμενες από την Ακαδημία επιλογές (Αναγνωστόπουλος, Κότσαρης, Ταμπάκης) δεν κρίθηκαν έτοιμες να κολυμπήσουν στα βαθιά και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να επενδύσει στον πρώην “κίπερ” της Ουντινέζε και του Πανιωνίου. Σε πρώτη φάση ως μέρος της βασικής τριάδας των τερματοφυλάκων και σίγουρα πίσω απ’ τον Στιλ.

Ενα φιλικό ματς, με τη Σοδιεδάδ στο “Ανοέτα” πρόλαβε να αγωνιστεί και ήταν σαφώς έξω απ’ τα νερά του καθώς η εστία του παραβιάστηκε τρεις φορές, δίχως ασφαλώς ένα φιλικό να αποτελεί κριτήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.