ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Δημήτρης Διαμαντίδης – The Greatest Moments! (Vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακοίνωσε πως θα βάλει «τέλος» στην σπουδαία καριέρα του στο φινάλε της ερχόμενης σεζόν και το SDNA ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αρχηγού του «τριφυλλιού».

Δημήτρης Διαμαντίδης - The Greatest Moments! (Vid)

Ο Έλληνας άσος συνέδεσε το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ομάδα και τα τρόπαια, τις επιτυχίες. Αφού τα «σάρωσε όλα» ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν 2015-2016. Μετά το… 13άρι του, το sdna.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο με τις κορυφαίες αναμνήσεις του από το «τριφύλλι». Βέβαια, κρατήστε ένα… παραθυράκι: ο Διαμαντίδης έχει ακόμα μπροστά του μια αγωνιστική χρονιά και το παλμαρέ του ενδέχεται να «γεμίσει» ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.