ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Να γυρίσω ως πρεσβευτής του συλλόγου»

Σε βελγική ιστοσελίδα μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ για την αγάπη που έχει στον Παναθηναϊκό, ενώ ανέφερε και στους λόγους που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Σισέ: «Να γυρίσω ως πρεσβευτής του συλλόγου»

Σημείο αναφοράς ήταν ο Παναθηναϊκός για τον Τζιμπρίλ Σισέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, μίλησε για την αμοιβαία αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ τόνισε και τους λόγους που θα επέστρεφε στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη. Η καρδιά μου ανήκει στην Μαρσέιγ, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αυτοί που έχω περισσότερο στην καρδιά μου. Αυτή η σχέση μου μαζί τους δεν μπορεί να εξηγηθεί. Είναι αγνή αγάπη. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Πριν από ένα μήνα πήγα εκεί και με κάλεσαν ξανά οι οπαδοί στα γραφεία τους. Υπήρχαν 700 άτομα, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι, μου άναψαν καπνογόνα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το διαζύγιο με την ομάδα το 2011:

«Εκείνη την εποχή μου ζήτησαν να φύγω, επειδή δεν έβγαιναν οικονομικά στον σύλλογο με μένα. Μου φέρθηκαν αρκετά καλά, αλλά έφυγα με ραγισμένη την καρδιά από εκεί. Επιπλέον έχω ένα τατού με το έμβλημα του συλλόγου πάνω μου. Η οικογένεια μου και εγώ ελπίζω να γυρίσουμε μία μέρα εκεί. Όχι ως παίκτης, αλλά ως πρεσβευτής».

Κλείνοντας ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών:

«Υπήρχαν προτάσεις από Ινδία, Τουρκία και Η.Π.Α αλλά με δεδομένη την ιατρική μου κατάσταση στον γοφό δεν μπήκα καν σε διαπραγματεύσεις. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ αλήθεια να βοηθήσω μία ομάδα. . Επομένως ήμουν ειλικρινής και είπα όχι σε αρκετές ομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.