ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον «έκαψε» οριστικά η Ξάνθη

Σαν να μην υπήρχε πέρσι ο Νταβίντ Μέντες που δικαίως δεν υπολογιζόταν.

Τον «έκαψε» οριστικά η Ξάνθη

Για τον Νταβίντ Μέντες ότι καλό έχουμε να θυμόμαστε είναι από την προπέρσινη σεζόν. Ο Ολλανδός ήρθε στην ομάδα για να προσθέσει πείρα/προσωπικότητα, τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών και το αγωνιστικό του σκούριασμα τον «έλυσαν» κατά τον Γενάρη του 2014  και στον β΄ γύρο ήταν απολαυστικός με Ζέκα-Λαγό να τρέχουν στα νώτα του κι αυτόν να συντονίζει την κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα.

Λοιδορήθηκε στο ξεκίνημά του, το άθλιο παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη (0-3) κι η αποβολή του του «κρέμασαν» γρήγορα την ταμπέλα του «ανήμπορου» (παλιά μας τέχνη κόσκινο στην Ελλάδα), αλλά το καταπληκτικό του ματς εντός έδρας με τον Ολυμπιακό (παρά την ήττα) «γύρισε τον διακόπτη» της αμφισβήτησης.

Ο έμπειρος μέσος ήταν από τους κορυφαίους στην πορεία πρωταθλητισμού που έκαναν οι «μπέμπηδες» του Αναστασίου αλλά πέρσι κάτι τα προβλήματα τραυματισμών που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό κάτι τα διαρκή πειράματα του κόουτς με τον λεγάμενο σε θέση στόπερ τον «έκαψαν». Ήρθε κι η χαζή κόκκινη κάρτα στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη (0-1) μαζί με τον οδυνηρό αποκλεισμό που τον «τέλειωσαν» οριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.