ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μάσκα ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με προστατευτική μάσκα μετά τον τραυματισμό του στην μύτη.

Με μάσκα ο Βέμερ

Ο Γερμανός οπισθοφύλακας θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό και εκεί θα φανεί αν θα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με την μάσκα.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», αν ο Βέμερ αγωνιστεί και δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να περιμένει μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου και θα αγωνιστεί κανονικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.