ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Διεθνές Τουρνουά «Δ.Μούρτος»

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) για το Διεθνές Τουρνουά «Δ.Μούρτος» από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Διεθνές Τουρνουά «Δ.Μούρτος»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) ενόψει του Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γυναικών «Δ. Μούρτος», που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο(12/13-9) στον «Τάφο του Ινδού».

 Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου κάνοντας εκτενή για το Στρατηγό «Δ. Μούρτου», στη μνήμη του οποίου πραγματοποιείται το διεθνές τουρνουά:

«Σας καλωσορίζω όλους. Ο Δημήτρης Μούρτος ή αλλιώς ο «Δημήτρης μας», είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού και θελήσαμε να διοργανώσουμε το τουρνουά αυτό στη μνήμη του. Είναι παρούσα και η κόρη του, η Πηνελόπη και την ευχαριστούμε».

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÄÉÅÈÍÅÓ ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ "Ä. ÌÏÕÑÔÏÓ"

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλαριάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Σπαρτάκ που έκαναν τόσα μίλια και τον κύριο Κωσταλά που είναι άνθρωπος της ζωντανής ιστορίας του Παναθηναϊκού, είναι μέρος της ομάδας που άλλαξε την ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, είναι μέρος της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό στο Παρίσι το 1996 και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε εδώ. Όπως και η Σπαρτάκ είναι ομάδα με ιστορία αφού έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το κύπελλο πρωταθλητριών. Ευχαριστώ τον Πρωτέα Βούλας και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αλλά και τη Nova για την κάλυψη και τη βοήθεια της στην όλη διοργάνωση του τουρνουά γιατί η δημοσιογραφική κάλυψη είναι πολύ σημαντική για να αναπτυχθεί το γυναικείο μπάσκετ και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα».

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÄÉÅÈÍÅÓ ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ "Ä. ÌÏÕÑÔÏÓ"

 Κωσταλάς: «Ίδια νοοτροπία με τη Σπαρτάκ ο ΠΑΟ»

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να τον συγχαρώ δημιούργησαν μια σχέση από το πουθενά και αυτή η σχέση δημιουργήθηκε γιατί είδα τη νοοτροπία παρόμοια με της Σπαρτάκ. Όπως εμείς δημιουργήσαμε μια δική μας σχολή με νέα παιδιά έτσι κι ο Παναθηναϊκός και κυριότερο σε μια δύσκολη εποχή μας κάλεσαν σε ένα τουρνουά αλλά το βασικότερο είναι ότι είναι ένας Σύλλογος που σε μια δύσκολη εποχή δεν χρειάζεται τρόικα για να συμμαζευτεί δηλαδή εκ των έσω και χωρίς καθοδήγηση έχουν αρχίσει και συμμαζεύουν το σύλλογο».

Σχετικά με το τουρνουά., ο κ. Κωσταλάς είπε: «Για το τουρνουά εγώ μεγάλωσα βλέποντας παιχνίδι εδώ μέσα και βλέπαμε διπλά παιχνίδια και έλεγα κάποια μέρα να μπορέσω να καθίσω κι εγώ στον πάγκο αυτό. Πάντα ήταν απωθημένο μου ο ‘Τάφος του Ινδού’ έστω και ως παράγοντας θα καθίσω σε αυτό πάγκο να αντιμετωπίσουμε τις δυο από τις τρεις ομάδες του τουρνουά. Συγχαίρω και τη nova που επιτέλους κάποιος καλύπτει το μπάσκετ και τα ερασιτεχνικά αθλήματα».

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÄÉÅÈÍÅÓ ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ "Ä. ÌÏÕÑÔÏÓ"

Πρέκας: «Σημαντικό να πάρουμε εικόνες από ευρωπαϊκή ομάδα»

«Είναι σημαντικό να πάρουμε εικόνες από μια ευρωπαϊκή ομάδα και είναι σημαντικό και όσον αφορά την ταχύτητα. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα και για άλλους αγώνες με ευρωπαϊκές ομάδες γιατί αυτό θα βοήθαγε πάρα πολύ τα παιδιά στην αγωνιστική διαδικασία. Αυτό που είναι σημαντικό για τον κύριο Κωσταλά είναι ότι παραμένει ρομαντικός.  Άμα κάτσει κανείς μαζί του μπορεί να διηγηθεί έχει αναρίθμητες ιστορίες με χιούμορ και γέλιο αλλά μεταφέρει μια κουλτούρα του ελληνικού μπάσκετ από τις ρίζες. Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε στο τουρνουά προς τιμή του Δημήτρη Μούρτου, έναν άνθρωπο που εμείς τον γνωρίσαμε και μας δίνεται αυτή η δυνατότητα να τον τιμήσουμε κι εμείς».

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÄÉÅÈÍÅÓ ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ "Ä. ÌÏÕÑÔÏÓ"

Κτιστάκης: «Αξιέπαινη η προσπάθεια του Παναθηναϊκού»

«Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση είναι ιδιαίτερα σημαντικό που τιμούμε τη μνήμη του Δημήτρη Μούρτου, είναι αξιέπαινη αυτή η προσπάθεια να διοργανώσει ο ΠΑΟ ένα τέτοιο διεθνές τουρνουά. Εμείς δεν έχουμε εύκολα τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ευρωπαϊκές ομάδες και τέτοιες εμπειρίες είναι πολύ σημαντικές για τις αθλήτριες μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία των αγώνων θα κερδίσουμε πολλές εμπειρίες σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και με κάποιες επαφές με τον κ. Κωσταλά που μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις και να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία του για το στήσιμο ομάδων. Να ευχηθώ στους συναδέλφους προπονητές να έχουμε καλά παιχνίδια με σημαντικά οφέλη και να προετοιμάσουμε τις ομάδες όσο καλύτερα».

1304589

 Μαυρίδης: «Να βοηθήσουμε το μπάσκετ να πάει σε ψηλότερο επίπεδο»

«Είναι τιμή για τον Κρόνο που συμμετέχει σε ένα τέτοιο τουρνουά. Η ομάδα δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Νομίζω όλο αυτό είναι καλό για το γυναικείο μπάσκετ. Εύχομαι να έχουμε υγεία σε μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα και να είναι αυτή η έναρξη ώστε να βοηθήσουμε το γυναικείο μπάσκετ να πάει στο μεγαλύτερο επίπεδο. Ελπίζω να ευχαριστηθούμε τους αγώνες σε ένα ιστορικό γήπεδο και προς τιμή ένα άτομο που έχει προσφέρει τόσα στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...