ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για την απόλυση Σπυρόπουλου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του, για την… «ετσιθελική» απόλυση του δημοσιογράφου, Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για την απόλυση Σπυρόπουλου

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας. Επιπλέον αυτού, η απόλυση του συναδέλφου, συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχαν συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.