ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προσοχή στη Νέα Σμύρνη»

Οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τόνιζαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού το πόσο κρίσιμο και δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (Νέα Σμύρνη) την Κυριακή.

«Προσοχή στη Νέα Σμύρνη»

Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» δυσκολεύονται αρκετά στη Νέα Σμύρνη στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, πριν από 2 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 3-0 ενώ πέρυσι το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο (1-1).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας έχουν αναλάβει το… «φροντιστήριο» των παικτών έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων την Κυριακή. Φυσικά, κάτι αντίστοιχο θα κάνει και σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου με διάφορα βίντεο και αναλύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» στη Νέα Σμύρνη, έχουν συνηθίσει να φεύγουν ως νικητές. Είναι ξεκάθαρο ότι στο μυαλό παικτών αλλά και τεχνικού τιμ δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Όσον αφορά το σύστημα βρίσκεται ανάμεσα σε ένα 4-4-2 σε ρόμβο και σε ένα 4-2-3-1, με τον Καρέλη να πηγαίνει πιο πίσω από τον Μπεργκ, με σκοπό να πιέσουν την άμυνα του Πανιώνιου, ούτως ώστε να βρουν έναν γρήγορο γκολ, κάτι που παραδοσιακά, βοηθάει τον Παναθηναϊκό στην εξέλιξη των παιχνιδιών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...