ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Η αλήθεια πονάει… αλλά γιατρεύει

Όταν φτάνεις στον πάτο, σιγά-σιγά, οι κρυμμένες… αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Τα «καρφιά» Αναστασίου και Πράνιτς στις δηλώσεις τους, «φωτίζουν» τα… σκοτεινά αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ο οποίος νοσεί και οι φταίχτες, έχουν ονοματεπώνυμο…

Η αλήθεια πονάει… αλλά γιατρεύει

Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις στεγανά, όταν το καράβι βουλιάζει, κάποια στιγμή, τα κύματα θα το αναποδογυρίσουν. Νόμος… Έτσι και στον Παναθηναϊκό, από τον ίδιο τον προπονητή του, ακούστηκαν απόψε, πράγματα που δεν συνήθιζε να λέει.

Το αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να αναθεωρήσει για κάποιους παίκτες θα πρέπει να πει στον κόσμο σε ποιους αναφέρεται και μετά να πάρει και την ανάλογη ευθύνη, διότι εκείνος τους επέλεξε.

Αν ο Πράνιτς θεωρεί πως κάποιοι συμπαίκτες του, δεν… παλεύουν όπως πρέπει η δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία, θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέπτη και μετά να τον πάει και στον προπονητή του, για να κοιτάξει και αυτός τον εαυτό του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όμως, δεν είναι υποχρεωμένος να… αρρωσταίνει με αυτό που βλέπει στο γήπεδο, ούτε να ψάχνεται γιατί δεν παίζει ο ένας, γιατί δεν παίζει ο άλλος κοκ…

Υποχρέωση, άμεση της διοίκησης, είναι να ξεκαθαρίσει ένα σωρό πράγματα, όχι για να χουμε να γράφουμε εμείς, λίγο μας ενδιαφέρει αυτό. Αλλά για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται στην ομάδα.

Πρέπει άμεσα να ειπωθεί η αλήθεια για την περίπτωση Εσιέν, πρέπει άμεσα να γίνει κουβέντα για τις μεταγραφές και γιατί αυτές δεν παίζουν, διότι, ένας τραυματισμός είναι στο πρόγραμμα, αλλά δε νομίζω κανείς να… θαμπώθηκε με αυτό που είδε από τους νεοφερμένους, οι οποίοι μάλιστα (οι περισσότεροι) βρίσκονται στην ομάδα από τον Ιούλιο.

Πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, γιατί παίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν προσφέρουν, διότι με κάποιους φτάνει στα όρια του «σκανδάλου».

Πρέπει κάποιος να μας πει επιτέλους, γιατί ενώ πας για «πόλεμο», μπαίνεις στο γήπεδο και δεν μπορείς να αλλάξεις δύο πάσες, πρέπει κάποιος να μας πει γιατί η ομάδα ενώ δουλεύει τόσο καιρό, έχοντας μάλιστα ένα βασικό κορμό, δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αυτοματισμό.

Διάολε, να χάσεις, μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αλλά όχι έτσι. Όχι από τον Πανιώνιο με κάτω το κεφάλι (συγχαρητήρια για τον Πανιώνιο ήταν καλύτερος και κέρδισε), όχι με την Γκαμπάλα, με το αμίμητο!, στη Σ.Τ., πως σε αυτό το… υψηλό επίπεδο τα λάθη κοστίζουν… Όχι έτσι.

Η διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει άμεσα σύσκεψη και θα λάβει αποφάσεις. Έχει χρόνο για να διορθώσει πράγματα. Ας το κάνει τώρα που δεν είναι αργά. Με όποιο κόστος. Δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο. Η θλιβερή εικόνα του Παναθηναϊκού και η ευρωπαϊκή του κατάταξη, τον έχουν μικρύνει. Μπορεί όχι στη συνείδηση του κόσμου, ο οποίος λειτουργεί πολλές φορές συναισθηματικά, αλλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE