ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Φέλντειν (pics)

Ο Τζέιμς Φέλντειν έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της πατρίδας του στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Στην Αθήνα ο Φέλντειν (pics)

Ο Δομινικανός άσος, έφτασε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 14:00 και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε, πως οι προσωπικοί του στόχοι, συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας.

panathinaikos24.gr-Άφιξη Φέλντειν Ελλάδα

Παράλληλα, πρόσθεσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ εξέφρασε και τον ενθουσιασμό του, για το γεγονός πως βρίσκεται πλέον σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η δήλωση του Τζέιμς Φέλντειν:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι όλα να πάνε όπως θέλω και έχω ονειρευτεί. Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πολλά για την ευρωλίγκα και περιμένω να παίξω. Οι στόχοι που έχω σαν παίκτης συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Ένας ακόμα στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος για να μπορώ να βοηθάω όλο και περισσότερο την ομάδα μου. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα να μπω στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων μου με τη χώρα μου αλλά είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου αλλά πλέον σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÔÆÅÉÌÓ ÖÅËÍÔÅÉÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
panathinaikos24.gr-Άφιξη Φέλντειν Ελλάδα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...