ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η συνεργασία μας στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού»

Ανακοινώθηκε κι επίσημα στη σημερινή(17/9) συνέντευξη Τύπου, η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την εταιρία Stoiximan.gr

«Η συνεργασία μας στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού»

Στη προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην αίθουσα VIP Lounge του ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η εταιρία Stoiximan.gr, ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους.

Τον… χορό των δηλώσεων άνοιξε ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ, Νίκος Μπουρλάκης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σας έχουμε σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, όπου και θα ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τη Stoiximan».

KAE_PAO_STOIXIMAN_

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ανέφερε: «Είμαστε ευτυχείς που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας. Για εμάς ήταν εύκολο αφού η περσινή συνεργασία στέφθηκε με επιτυχία. Ήταν εξαιρετικό το ότι κινηθήκαμε μαζί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Ενισχύουμε την προσπάθεια της εταιρείας που επενδύει στο ελληνικό μπάσκετ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
KAE_PAO_STOIXIMAN_

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης μίλησε για τη συγκεκριμένη συνεργασία, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Με τη σειρά μου θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για την ανανέωση της συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που παίρνει εδώ και 20 χρόνια τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κινηθήκαμε και για θέματα κοινωνικής ευθύνης όπως το Χαμόγελο του παιδιού αλλά και την ενίσχυση του ιδρύματος «Φλόγα».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά είμαστε στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού. Στηρίζοντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού.

Φέτος είναι η τελευταία ενεργή χρονιά του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το μπάσκετ χωρίς το Δημήτρη. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία φέτος και ελπίζουμε να αλλάξει την απόφασή του στο τέλος. Νιώθουμε τιμή που το λογότυπο της Stoiximan θα κοσμεί αυτή την ιστορική φανέλα».

KAE_PAO_STOIXIMAN_

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.