ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Έτσι θα ξεπεράσουμε το σοκ»!

Για τις πληγές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά και τον αποκλεισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος από την Γκαμπάλα, αλλά και τον προγραμματισμό για να τις... επουλώσει, μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟ, Ηλίας Μιχαλαριάς στο Panathinaikos24.gr.

«Έτσι θα ξεπεράσουμε το σοκ»!

Για το «αγκάθι» που δημιούργησε ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα όσον αφορά τον προγραμματισμό του συλλόγου, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκούς μιλώντας αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε για το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς, για το ποιοι είναι οι στόχοι του «τριφυλλιού», ενώ έκανε και ειδική αναφορά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο μπάσκετ γυναικών, μόλις τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ηλία Μιχαλαριά στο panathinaikos24.gr: 

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές ο μεταγραφικός σχεδιασμός τη φετινή σεζόν θεωρείται πιο ποιοτικός….

«Η αλήθεια είναι ότι ισχύει αυτό. Αυτό οφείλεται σε καθαρά οικονομικά και οργανωτικά κριτήρια. Δύο χρόνια τώρα που είμαστε διοίκηση, προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό να πληρώσουμε κάποια χρέη. Κι όταν πληρώνεις χρέη, σίγουρα σε «ξαλαφρώνει» λιγάκι όσον αφορά και το κομμάτι το δημιουργικό τώρα πια. Συν ότι έχουμε και μία καλύτερη οργάνωση σαν σύλλογος και οι επιλογές μας έχουν γίνει έγκυρα, ώστε οι ομάδες να είναι έτοιμες για τη νέα χρονιά. Σίγουρα όμως ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα μας πάει λίγο πίσω τον προγραμματισμό. Ήταν ένα σοκ! Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια διαφόρων Παναθηναϊκών, της ΠΑΕ, αλλά και της ΚΑΕ, θέλω να ελπίζω ότι θα το ξεπεράσουμε».

-Στόχος του Ερασιτέχνη για τη νέα χρονιά;

«Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι αρχικά ακόμη περισσότερο οικονομική εξυγίανση. Είναι ο νούμερο ένα στόχος που έχουμε θέσει. Από εκεί και πέρα, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ομάδες τέτοιες, ώστε να είναι ανταγωνιστικές και να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσους περισσότερους τίτλους μπορούν».

-Τα άμεσα σχέδια σας, όσον αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών…

«Στο σχεδιασμό μας επίσης είναι να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες, ώστε να παράγουμε ακόμη περισσότερα νέα ταλέντα, για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τις ομάδες μας στο μέλλον».

-Τρίτη αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον «Τάφο του Ινδού» τον Ολυμπιακό, στο μπάσκετ γυναικών. Ιδιαίτερο παιχνίδι… 

«Είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι «ξυπνάει» πολλές μνήμες. Αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι το περιμένει όλη η Ελλάδα. Για τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα, είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, που πρέπει να κερδίσουμε. Για εμάς που είμαστε Παναθηναϊκοί είναι κάτι το μοναδικό. Αν κάποιοι νέοι δεν έχουν ζήσει ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε άθλημα, τους καλώ πραγματικά να το δουν».

-Ένα κάλεσμα προς τον κόσμο… 

«Γραφτείτε μέλη στον Ερασιτέχνη. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες. Αν υπάρχει η δυνατότητα, ισχύει ακόμη η προσφορά των 100 ευρώ, που είναι το ενιαίο διαρκείας και η εγγραφή μέλους. Αξίζει αυτή η κίνηση είναι ρομαντικά και εκεί πραγματικά νιώθεις την «καρδιά» του Παναθηναϊκού, στον Ερασιτέχνη».

Φωτογραφία: Βαγγέλης Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.