ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η προπόνηση αποδίδει καρπούς…

Την Τετάρτη (23/9) πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικο Σκοπευτήριο του Βύρωνα, αγώνες Β' Κατηγορίας από την ΖΕΥΣ.

Η προπόνηση αποδίδει καρπούς...
Οι Τίτος Καρρερ και Νίκος Παρασκευόπουλος ήταν οι  αθλήτες του Παναθηναϊκού πήραν μέρος στους αγώνες και πιο συγκεκριμένα στο Τουφέκι Πρηνηδόν Ανδρών (ΤΠΑ) και στο Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών (ΕΠΑ).

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος έλαβε μέρος και στα 2 αγωνίσματα! Στο ΕΠΑ κατέκτησε τη 2η θέση με 437/600 και στο ΤΠΑ την 3η με επίδοση 491/600. Ο βετεράνος αθλητής μας, ξεκινάει σιγά-σιγά την προσπάθειά του ώστε να μπορέσει να φτάσει στα δικά του, ικανοποιητικά επίπεδα και όλα δείχνουν, ότι αν συνεχίσει έτσι, θα τα καταφέρει.

Άξια αναφοράς όμως, είναι η επίδοση του Τίτου Καρρερ στο Τουφέκι Πρηνηδόν Ανδρων. Ο Τίτος, τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί και παράλληλα ανεβαίνει αρκετά στις επιδόσεις του. Χθες λοιπόν, έκανε ατομικό ρεκόρ, με 546/600 καταλαμβάνοντας τη 2η θεση. Η προπόνηση και οι θυσίες, αποδίδουν καρπούς και ο Τίτος είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους 2 και με τη συνεχή προσπάθεια όλων, δείχνουν ότι αν κάτι το αγαπάς, όλα μπορούν να συμβούν.

Πηγή: Panathinaikos1908.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...