ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συγκίνηση και περηφάνια»!

Υπερήφανος που το κλειστό της Λεωφόρου πήρε το όνομα του πατέρα του, Παύλου Γιαννακόπουλου, δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο panathinaikos24.gr.

«Συγκίνηση και περηφάνια»!

Η χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ μένει χαραγμένη σε όλους του Παναθηναϊκούς. Η στιγμή της κορύφωσης, όταν δηλαδή βραβεύτηκε ο κορυφαίος παράγοντας στην ιστορία του αθλητισμού, Παύλος Γιαννακόπουλος και έγιναν τα αποκαλυπτήρια στο κλειστό της Λεωφόρου, το οποίο πήρε το όνομά του, έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο panathinaikos24.gr για το γεγονός, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του και δήλωσε περήφανος που είναι Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ευχαριστούμε και τον κ. Μιχαλαριά και όλο το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη γι αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι μια κίνηση που πιστεύω ότι και ο πατέρας μου θα την έχει χαρεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι του αξίζει».

Για το πώς θα νιώσει όταν περάσει από το κλειστό της Λεωφόρου και δει την ταμπέλα με το όνομα του πατέρα του…

«Τα συναισθήματα είναι ίδια. Το γήπεδο είναι του Παναθηναϊκού. Ναι μεν ονομάζεται Παύλος Γιαννακόπουλος αλλά τα συναισθήματα είναι τα ίδια. Όταν περνάς μπροστά από κάτι… Παναθηναϊκό δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι».

Για τα δικά του συναισθήματα:

«Συγκίνηση και περηφάνια. Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...