ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανυπομονούμε για τον Ολυμπιακό»!

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μιλάει στο panathinaikos24.gr για την… απίστευτη, όπως τη χαρακτήρισε βραδιά στο ΟΑΚΑ στη φιλική γιορτή με την Παρτιζάν, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την ανυπομονησία της ομάδας.

«Ανυπομονούμε για τον Ολυμπιακό»!

Ο Σέρβος άσος γνώριζε και από πριν τι εστί… Παναθηναϊκός, ωστόσο έμεινε με το στόμα ανοικτό, με την βραδιά γιορτής του συλλόγου, την Τετάρτη το βράδυ, ενώ όσον αφορά τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, τόνισε, πως υπάρχει ακόμα δρόμος, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τι λέει για Ολυμπιακό, και Final-4…

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr, ο Σάσα Πάβλοβιτς:

Για την ατμόσφαιρα στην εκδήλωση που έγινε πριν το φιλικό:

«Ήταν κάτι το εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε απόψε, απίστευτη ατμόσφαιρα. Και πριν έρθω εδώ, είχα εξαιρετική άποψη για τον Παναθηναϊκό, το είδα και από κοντά πλέον. Είμαι περήφανος και πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Είδα όλους αυτούς τους «θρύλους» του συλλόγου, με κάποιους από αυτούς θα παίξω μαζί, απλά απίστευτο…».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
panathinaikos24.gr- Πάβλοβιτς συνέντευξη

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και το αναμενόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε, επί της ουσίας ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό, είμασταν για πρώτη φορά όλοι μαζί. Ήρθε ο Ραντούλιτσα, ο Κούζμιτς, ο Νικ και φυσικά ο προπονητής μας με τους συνεργάτες του.

Έχουμε δρόμο ακόμα, περιμένουμε το ματς με τον Ολυμπιακό με ενθουσιασμό και ανυπομονησία, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζω για την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Όποιον και να ρωτήσεις για τον Παναθηναϊκό θα σου πει…  Final-4. Όλοι αυτό θέλουν αυτό θέλουμε και εμείς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, διότι είναι πολύ νωρίς, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο για να φτάσουμε εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...