ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Φυσιολογικό να μας αποδοκιμάζουν…»

Φυσιολογικό να αποδοκιμάζουν οι οπαδοί την ομάδα, χαρακτήρισε το γεγονός αυτό, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, συνιστώντας ωστόσο υπομονή, καθώς η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη.

Ατζαγκούν: «Φυσιολογικό να μας αποδοκιμάζουν…»

Ο Νιγηριανός άσος, στο πλαίσιο της βράβευσής του, ως ο πολυτιμότερος του αγώνα με τον Πλατανιά, στάθηκε στους τρεις βαθμούς, λέγοντας πως ίσως έπρεπε να πιέσουν λίγο παραπάνω τον Πλατανιά, στο Β΄ μέρος.

Όσο για το ματς στην Ξάνθη, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κάτι καλό εκεί…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ατζαγκούν, κατά τη βράβευση του ως MVP της αναμέτρησης:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς., αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω πως θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως δεν πιέσαμε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι αξίζει να σταθούμε στους τρεις βαθμούς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό στην Ξάνθη. Και όπως και πριν, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες άσχημα, αλλά αυτό που θα έλεγα για ακόμα μία φορά σήμερα, είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Είναι φυσιολογικό αυτό. Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να έχουν την δική τους άποψη, αλλά θα πρέπει να δείχνουν και υπομονή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.