ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αήττητος με σκόρερ τον Ατζαγκούν (Vids)

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν διανύει τον τρίτο χρόνο του στο τριφύλλι σκοράροντας μάλιστα και δέκα γκολ τα οποία όποτε σημειώθηκαν, ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε.

Αήττητος με σκόρερ τον Ατζαγκούν (Vids)

Τα δέκα τέρματα, μετά από αυτό που πέτυχε χτες (27/9) κόντρα στον Πλατανιά, έφτασε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τα οποία όπως έχει δείξει και η ιστορία έχουν… αποδειχτεί καθοριστικά!

Δέκα ματς, εννέα νίκες και μία ισοπαλία είναι μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα, όταν ο Νιγηριανός χαφ, βρίσκει τον τρόπο να βάζει τη μπάλα στο «πλεχτό».

Γκολ σε δύσκολες έδρες όπως στο γήπεδο του Πλατανιά, ή στην Τούμπα την περσινή σεζόν που άνοιξε το σκορ μιας μεγάλης εκτός έδρας επικράτησης για τον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Panathinaikos24.gr μέσα από βίντεο σας τα θυμίζει ένα προς ένα…

1. Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1 (Ατζαγκούν 81′)

2. ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1 (Ατζαγκούν 36′)

3. Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3 (1-2 Ατζαγκούν 34′)

4. Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2 (Ατζαγκούν 59′)

5. Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (1-1 Ατζαγκούν 90+1′)

6. Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου 1-0 (Ατζαγκούν 41′)

7. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 (0-1 Ατζαγκούν 51′)

8. Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2 (0-2 Ατζαγκούν 40′)

9. Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (Ατζαγκούν 19′)

10. Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 1-0 (Ατζαγκούν 45+’)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.