ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριγμα η Φιορεντίνα, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Η τέλεια Κυριακή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και φίλους του Στοιχήματος. Μία ημέρα που περιλαμβάνει πλήθος σπουδαίων αναμετρήσεων σε αρκετά πρωταθλήματα.

Στήριγμα η Φιορεντίνα, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Η τέλεια Κυριακή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και φίλους του Στοιχήματος. Μία ημέρα που περιλαμβάνει πλήθος σπουδαίων αναμετρήσεων σε αρκετά πρωταθλήματα. Αρχικά στα… δικά μας και συγκεκριμένα στη Superleague ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ευρωπαϊκές επιτυχίες. Στην Αγγλία έχουμε το ντέρμπι του Λίβερπουλ με την Έβερτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ στις 18:00 η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη Γερμανία δεσπόζει η σούπερ αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ, ενώ στην Ισπανία το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ «κλέβει την παράσταση». Και αν νομίζεται πως εδώ τελειώνουμε, κάνετε λάθος. Στην Ιταλία τα φώτα πέφτουν στον αγώνα Μίλαν – Νάπολι, στην Ολλανδία υπάρχει το ντέρμπι Άγιαξ – Αϊντχόφεν ενώ στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραΐομοβιτς που σήμερα κλείνει τα 34 υποδέχεται την Μαρσέιγ του Μίτσελ.

Δυνατά με τους «βιόλα»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το -1 της Φιορεντίνα κόντρα στην Αταλάντα σε απόδοση 2.10. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Φιορεντίνας με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Φιορεντίνα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Μετά τη βαριά ήττα (με ανατροπή) που γνώρισε στην έδρα της από τη Βασιλεία (2-1) η Φιορεντίνα επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενε της Μπελενένσες (4-0 εκτός έδρας), παίρνοντας παράλληλα την πρώτη νίκη της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα γκολ για τους «βιόλα» σημείωσαν οι Μπερναντέσκι (18’), Μπαμπακάρ (45’), Τονέλ (83’ αυτ) και Ρόσι (90’). Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τελευταίος σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά από 501 ολόκληρες μέρες! «Ήταν μία υπέροχη βραδιά. Το γεγονός πως αγωνίστηκα για 90’ ήταν πολύ πιο ευχάριστο από το γκολ που σημείωσα, για να είμαι ειλικρινής. Ευχαρίστησα τον προπονητή μου για την πίστη που μου δείχνει. Τα πηγαίνω καλύτερα, ελπίζω να κάνω τους πάντες περήφανους», τόνισε μεταξύ άλλων ο χιλιοταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Ιταλός επιθετικός. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Πάουλο Σόουσα μετράει τέσσερις σερί νίκες κόντρα στις Τζένοα (1-0 εντός έδρας), Κάρπι (1-0 εκτός έδρας), Μπολόνια (2-0 εντός έδρας) και Ίντερ (4-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία σκόραραν για τους φιλοξενούμενους οι Ίλισιτς (4’ πεν) και Κάλινιτς (18’, 23’, 76’), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Ικάρντι (60’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ίντερ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 30’ λόγω της αποβολής του Μιράντα. «Θα δώσουμε μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Αταλάντα. Προτρέπω τους οπαδούς μας να ονειρεύονται, καθώς έτσι κάνουμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε πολλά», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής της Φιορεντίνα.

Προβάδισμα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Περνάμε στη Superleague όπου ξεχωρίζει και στοιχηματικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, από όπου κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.00. Ένα σπουδαίο ντέρμπι περιμένουμε σήμερα στην Τούμπα, καθότι οι δύο «μονομάχοι», ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, προέρχονται από σούπερ ευρωπαϊκές βραδιές και δείχνουν σε φουλ φόρμα! Αντάξιος των περιστάσεων και των υψηλών απαιτήσεων αποδείχτηκε ο δικέφαλος την Πέμπτη κόντρα στην Ντόρτμουντ, το τελικό 1-1 αποτελεί ασφαλώς ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα όταν προκύπτει εναντίον μιας τόσο ποιοτικής ομάδας, έστω κι αν παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα. Κράτησε μπάλα στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, προηγήθηκε με τον Μακ, γενικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αν εξαιρεθούν 1-2 φάσεις. Άλλο ματς έγινε στο δεύτερο 45λεπτο, η Ντόρτμουντ σοβαρεύτηκε, πήρε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και πίεσε ασφυκτικά τους Θεσσαλονικείς. Δίκαια ισοφάρισε, είχε μια μεγάλη φάση για το 1-2, έψαξε την ανατροπή. Χαρούμενος ο Ιγκόρ Τούντορ, χαρούμενοι οι οπαδοί, ικανοποιημένοι οι παίκτες. Μοναδικός λόγος απογοήτευσης τα καφριλίκια μερικών οπαδών, οι οποίοι εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε του ματς με σκοπό να επιτεθούν στους Γερμανούς φίλους της Ντόρτμουντ. Αυτή η εμφάνιση ήρθε να προστεθεί στην «αλυσίδα» των εξαιρετικών παρουσιών του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ (2-1) και Ατρόμητο (1-2), παιχνίδια στα οποία έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψε και δίκαια νίκησε. Σήμερα πηγαίνει να παίξει ένα ακόμη πολύ υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, έχοντας ουσιαστικά μόλις μια ημέρα προπόνησης. «Θεωρώ ότι με την Ντόρτμουντ ήταν μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Όχι τόσο δημιουργικά και επιθετικά, όσο τακτικά. Οι παίκτες θυσιάστηκαν, έτρεξαν και ήταν σχεδόν τέλειοι. Είμαι ικανοποιημένος», επεσήμανε ο Τούντορ. Ο Κροάτης επεσήμανε ότι δεν προτίθεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, παρά τις λιγότερες (σε σχέση με τον Ολυμπιακό) μέρες ξεκούρασης. Οι μοναδικοί που φαίνεται ότι ερίζουν για μια θέση στην ενδεκάδα είναι οι Κίτσιου και Πέλκας αντί των Κωνσταντινίδη και Σάμπο. Επιστρέφει ο Γκολάσα (ΜΕ 1/0).

 

Δε χάνει η Γιουνάιτεντ στο «Έμιρετς»

Περνάμε στο «Νησί» όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρατώντας το Χ2 σε απόδοση 1.75 στην Sportingbet. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεσοβδόμαδα κέρδισε στο «Old Trafford» τη Βόλφσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ με 2-1, δείχνοντας χαρακτήρα, καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις για τους «κόκκινους διάβολους», ενώ μετά από επτά αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν υποστεί μία μόλις ήττα (5-1-1), στα τέλη Αυγούστου από τη Σουόνσι με 2-1 εκτός έδρας. Το άσχημο κλίμα που υπάρχει στην Άρσεναλ δεν εφησυχάζει τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η Άρσεναλ μπορεί να αντιδράσει μετά από μία ήττα. Θεωρώ ότι η Άρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος σε τακτικό επίπεδο, αν όχι η καλύτερη». Δεν έκρυψε παράλληλα, τον προβληματισμό του για την κόπωση των ποδοσφαιριστών του από τα διαδοχικά απαιτητικά παιχνίδια: «Οι ποδοσφαιριστές μου υποφέρουν από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η Άρσεναλ είχε μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από εμάς και αυτό είναι σημαντικό σε τόσο υψηλό επίπεδο». Ο μέσος Μάικλ Κάρικ δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βόλσμπουργκ αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση και μάλιστα το πιθανότερο είναι να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Παίρνει το «τρίποντο» η Καλέρα

Τέλος από τη Χιλή έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Λα Καλέρα – Αντοφαγκάστα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη 1-0 απέναντι στην πολύ καλή Ο’ Χίγκινς, αλλά από τότε τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν συνέχισαν να είναι. Συγκεκριμένα, στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια, έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό, με μία ισοπαλία και πέντε ήττες! Οι τέσσερις από αυτές συνεχόμενες, με τελευταία εκείνη από την Σαντιάγκο Γοόντερερς με 1-0 εκτός έδρας. Ο Άριελ Περέιρα αποτέλεί παρελθόν από τον πάγκο, με τον προπονητή της ομάδας νέων, Χόρχε Ντίαζ να αναλαμβάνει προσωρινά. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με το στοίχημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE