ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Κόντρα σε όλα και σε… Βοσκάκη

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στην Ξάνθη, χωρίς να παίξει καλά, ωστόσο είχε ακόμα έναν… πονοκέφαλο, τον Μιχάλη Βοσκάκη. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Κόντρα σε όλα και σε… Βοσκάκη

Το γιατρικό για τον Παναθηναϊκό είναι μόνο ένα. Νίκες και μόνο νίκες. Με όποιον τρόπο και με οποιοδήποτε σκορ. Αν κάνει κάποιος ένα γκάλοπ, αυτή τη στιγμή στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ρωτούσε αν θα προτιμούσε ισοπαλία ή ήττα με σούπερ εμφάνιση, στην Ξάνθη ή το χθεσινό…, το δεύτερο θα έβγαινε πρώτο με… τεράστια διαφορά.

Οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Γκαμπάλα, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, με τον κόσμο «παγωμένο», τις περισσότερες μεταγραφές στα pits, με το κλίμα να είναι βαρύ.

Μετά τη χθεσινή νίκη, αν δει κανείς τις δηλώσεις κάποιων παικτών, αλλά και τον τρόπο που πανηγυρίστηκε το «διπλό» στα Πηγάδια, θα διακρίνει μια… ανάταση, ψυχολογική κυρίως, που μόνο οι νίκες μπορούν να φέρουν.

Ναι η εμφάνιση δε «θάμπωσε», ωστόσο κανείς δεν απαγορεύει (;) σε μία ομάδα να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι καλή.

Ο Αναστασίου και οι παίκτες του, έχουν μπροστά τους μια διακοπή, που αυτή τη φορά, πρέπει να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας. Να επιστρέψουν οι τραυματίες, να δούμε τι θα γίνει με τον Εσιέν, να βρουν ρυθμό αυτοί που πρόσφατα μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και τους λείπουν παιχνίδια κλπ…

Ένα ακόμα «παράσημο» και παράλληλα… μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες, δόθηκε (ευτυχώς) με αυτή τη νίκη, με τον «κομάντο», «δεν είδα», «έπαιξα 50-50», Μιχάλη Βοσκάκη.

Ο Ρεθυμνιώτης ρέφερι έκανε τα… αδύνατα δυνατά, για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Μια ενδεχόμενη απώλεια του «τριφυλλιού» χθες, θα έβγαζε την ομάδα νοκ άουτ, καθώς οι τριγμοί θα ήτα τέτοιοι, που ουδείς γνώριζε τι θα επακολουθούσε.

Ο Βοσκάκης, έδωσε στον Παναθηναϊκό με το ζόρι… 5 φάουλ κι΄ ας είχε πάνω από 60% κατοχή μπάλας, ενώ μοίρασε και κίτρινες με το… τσουβάλι και αν ο Μπεργκ δεν ήταν τόσο ψύχραιμος στο Β΄ μέρος και δεν σταματούσε το… κυνήγι προς τον διαιτητή, που δεν του καταλόγισε όντας ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!, πεντακάθαρο φάουλ, ο ΠΑΟ θα έπαιζε με δέκα και έχει ο θεός…

Ας μην κρυβόμαστε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε Ξάνθη, διαιτητή και πολλούς άλλους χθες… Έμεινε στο «κόλπο», ωστόσο πρέπει αυτή τη φορά, να βελτιωθεί πραγματικά και να παίξει στο χορτάρι καλύτερη μπάλα, ούτως ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει όσους περισσότερους πόντους μπορεί στην καυτή «τετράδα» αγώνων που ακολουθούν.

Επειδή θα ακολουθήσουν και άλλοι «Βοσκάκηδες», η ομάδα πρέπει να ατσαλωθεί, να βελτιωθεί αγωνιστικά και η στήριξη του κόσμου θα επανέλθει, αν δει ότι η ομάδα του, γίνεται πραγματικά καλύτερη.

Προς το παρόν, τέλος καλό όλα καλά, από τα Πηγάδια, ηρεμία και δουλειά, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη…

Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ