ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ξανά… πράσινα τα «Νομίκεια»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας, στον τελικό του τουρνουά «Νομίκεια», στη Σαντορίνη.

Ξανά… πράσινα τα «Νομίκεια»

Οι «πράσινες» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας σεζόν, συμμετείχαν όπως και πέρσι στα «Νομίκεια», κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το εν λόγω τουρνουά, διεξήχθη για δεύτερη σερί χρονιά και ξεκίνησε πέρσι προς τιμήν των Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, ευεργετών του νησιού.

Για την ιστορία, η ομάδα του Γιώργου Ρούσση κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας του Α.Ο. Θήρας με 3-0 σετ (18-25, 18-25, 21-25), ενώ στον μικρό τελικό, ο ΟΠΕ Ρεθύμνου επικράτησε του Πανναξιακού, με 3-2.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A.O Θήρας (Α. Οικονόμου): Βεργίδου 2, Μπρίνκμαν 12 (3 άσους), Κιγιάκοβα 6, Βίντοβιτς 9 (2 άσοι), Οικονομίδου 2, Γεωργιάδου 4, λίμπερο η Αρτακιανού (υπ. 48 %, αρ. 38%), Καραφουλίδου 2, Σκορδίλη, Μουντάκη 2.

Παναθηναϊκός (Γ. Ρούσης): Κουτουξίδου 5 ( 4 άσοι), Νομικού 12 ( 3 άσοι), Τσίμα 8 ( 2άσοι), Μερτέκη 13, Γκούζου 5 (2 μπλοκ), Καββαδία 9 (2 μπλοκ), λίμπερο η Ρόγκα ( υπ. 56%, αρ. 38%), Παπαδοπούλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.