ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρώτοι οι «πράσινοι» στο τουρνουά της Χαλκίδας

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει σετ κατέκτησε το τουρνουά της Χαλκίδας, μετά τη νίκη επί του τοπικού Ηρακλή, με 3-0 σετ.

Πρώτοι οι «πράσινοι» στο τουρνουά της Χαλκίδας

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των «πρασίνων», πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και πήρε την νίκη με 3-0 σετ, επί του Ηρακλή Χαλκίδας.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, το ερχόμενο Σάββατο (10/10, 19.00) στο Βραχάτι με τον Παμβοχαϊκό για το League Cup.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-21, 25-21)

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος):Μαρούλης, Ούγκο Γκιμαράες, Γουίνστον, Σιμεόνοφ, Κανέλλος, Πανταλέων / Πολυχρονιάδης (λ),Μπούρας (λ), Μπέλος, Σούρδι, Ρούσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης):Αδαμόπουλος, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Φίνος, Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ / Κοντοστάθης (λ), Πεφάνης, Φωτιάδης, Αλεξάκης, Βαρδής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...